Hogyan értékeljük a fehérgyarmati jótékonysági koncertet?

Hogyan értékeljük a fehérgyarmati jótékonysági koncertet?

A hála szavai, Szerző: Szász Barna Szilárd – Szász Dóra - Január 12. 52

Amint már korábban említettük, ez a 2020-as év komoly kihívások elé állított minket, hiszen a már hagyománnyá vált fehérgyarmati jótékonysági koncertet a megszokott módon nem valósíthattuk meg. Azonban számos előkészület és munka után december 20-án mégis megrendezésre kerülhetett.

Az előre beküldött zeneszámokat csokorba szedtük, és koncertszerű narrációkkal egészítettük ki. Az így keletkezett online koncertet játszottuk le a virtuális hallgatóinknak, akik a Facebook-oldalunkon, illetve YouTube-csatornán is követhették az eseményt. Maga a koncert közel 6.000 embert ért el, valamint oldalunkkal közel 40.000 embert értünk el.

A fő eseményt követő napon az előre kihelyezett adománydobozokat összegyűjtöttük, és az ADRA segélyszervezettel együttműködve összegeztük az adományokat. A pontos összeg: 1.360.000 Ft, melyet december 22-én adtunk át a kedvezményezettnek.

Nagy öröm volt látni azt a boldogságot, amivel találkozhattunk Papp Dominik családja körében. Megkönnyebbülve újságolták, hogy a kisfiúnak a napokban ment tönkre az inhalátora, de ebből az összegből tudni fognak újabbat venni neki, így semmi sem akadályozza a további kezelést.

Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy ilyen válságos helyzetben is lehetőségeket ad arra, hogy segíthessünk másokon. Továbbá köszönjük azoknak a testvéreknek is a hozzájárulásukat, adományaikat, akik a felhívást látva adakoztak, és támogatták a jó célt. Végül, de nem utolsó sorban köszönjük minden fellépőnek a közreműködést, a videókat, hogy szolgálatukkal lehetővé tették ennek a koncertnek a megvalósulását.

Újabb reményekkel, lendülettel indulunk a 2021-es évnek, és reméljük, a következő tél folyamán ismét beszámolhatunk egy nagyszerű, tartalmas segélykoncertről.

 

Szász Barna Szilárd lelkész
Szász Dóra

Mátészalka

 


 
2021_01/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ajánlhatom?
Új

Videó mindannyiunk örömhíréről

Február 23.

Az igehirdetői képzés központi gondolata: Ki az üzenetünk főszereplője? Mit tett és tesz Isten? A kereszt megkerülhetetlen a kereszténység üzenetében, az örökkévaló evangélium központja ez.

„Ez az az út, ezen járjatok.“
Új

Virtuális gyülekezet nem csak fiataloknak

Február 23.

2020. október első szombatját még a sarkadi gyülekezetben töltöttük. Utána a vírus terjedése miatt az összejövetelek átmenetileg szüneteltek. A gyulai gyülekezetben októberben festés kezdődött, így már ott sem volt lehetőség istentiszteletre.