Fehérgyarmati jótékonysági koncert?!

Fehérgyarmati jótékonysági koncert?!

Beharangozó, Szerző: Szász Barna Szilárd – Szász Dóra - 2020. December 15. 70

Talán már túl sokszor hallottuk azt a mondatot, hogy: „ez az év más” vagy „sok minden változott ebben az évben”. De vajon gátat szabhat a vírus a már hagyománnyá vált fehérgyarmati jótékonysági koncert megszervezésének? Hála Istennek, elmondhatjuk, hogy nem! Igaz, nem abban a formában kerül megrendezésre, ahogy az elmúlt 6 évben megszokhattuk, de ettől függetlenül lesz 7. alkalom is. Idén online térbe került át ez az esemény. De hogyan is fog ez megvalósulni?

A Facebookon elindítottunk egy oldalt, ami Fehérgyarmati Jótékonysági Online Koncert néven fut. Nagyon sok előadótól, zeneiskolától, énekestől és zenésztől kaptunk előre felvett videókat, amelyeket december 1-jétől minden nap 18:00-kor osztunk meg veletek. Ez egészen december 20-ig fog tartani, akkor ugyanis egy előre összevágott, komplett koncert fog felkerülni az oldalra.

Ez a rengeteg ének és zeneszám pedig mind-mind Papp Dominik segítését szolgálja, hiszen neki fiatal kora ellenére nagyon sok betegséggel, fogyatékossággal kell megküzdenie.

Ha úgy gondolod, hogy te is szívesen segítenél rajta, akkor megteheted! Bátran utalhatsz az ADRA számlaszámára: 11707024-20430928, csak ne felejtsd el feltüntetni a közleményben: „fehérgyarmati jótékonysági koncert”.

Szeretettel várunk, látogass el Facebook-oldalunkra, és oszd meg te is minél több ismerősöddel ezt a lehetőséget.

Legyen ebben az évben is a mottónk: Élj másokért!

 

Szász Barna Szilárd lelkész
Szász Dóra

Mátészalka

 


 
2020_12/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

„Hozzád száll imánk…”

Tegnap, 13:08

A Debrecen Munkácsy utcai gyülekezet épülete is zárva van, immár hónapok óta… De annál nagyobb az örömöm amiatt, hogy a közösség él, és a nehézségek ellenére összezár. Az épület bezár, a közösség összezár…

Egészségünkre!
Új

A Covid–19 előnye

Tegnap, 07:58

A címet olvasva bizonyára mindenkiben felmerül a kérdés: „Ugyan milyen előny származhat ebből a szörnyű betegségből?”