Szuperhősök költöztek Tiborszállásra

Szuperhősök költöztek Tiborszállásra

Isten drága gyermekei, Szerző: Csomó Hajnalka - 2019. Március 11. 212

Már negyedik alkalommal rendeztük meg a tiborszállási Péchy László Adventista Általános Iskolában a Csendes hét elnevezésű programot, melynek keretén belül bibliai igazságokat, történeteket tanulmányozunk, vagy bibliai személyek életével ismerkedünk meg.

A lassan hagyománnyá vált hetet most a bibliai szuperhősök tették izgalmassá, ugyanis a hét minden napján 1–1 bibliai személlyel ismerkedtünk meg, és fedeztük fel az életükben Isten csodálatos vezetését. A délutáni programoktól vált igazán valódivá a megismerés, hiszen hőseink történeteinek jellegzetes tárgyait alkottuk újra, és át is éltük azokat a pillanatokat, amelyekbe ők belekerülhettek. Elkészítettük Dávid hárfáját, Eszter királyi jogarát, a Tízparancsolat kőtábláit, Noé történetéből megalkottuk a szivárványt, és megfőztünk egy olyan ételt, amit Dániel is biztos szívesen fogyasztott volna.

A hetet egy szombati alkalommal zártuk, ahol megismerkedtünk a legnagyobb Hőssel, illetve felelevenítettük Őt: Jézus Krisztusról tanultunk, és ebben segítségünkre volt és Isten üzenetét tolmácsolta Dankó Ferenc TET-titkár. Az Úr különös és csodálatos módon használta fel ezt az időt arra, hogy az iskola diákjainak, pedagógusainak és a megjelent testvéreknek felbuzdítsa a szívét és lelkét Isten keresésére és szolgálatára. Jézus Krisztus a legnagyobb szuperhős, és gyermekeink nagy érdeklődéssel figyelték ennek a ténynek az alátámasztását.

Hiszem, hogy Isten mindent fel tud használni annak érdekében, hogy kimutassa hatalmas szeretetét és megmentő kegyelmét. Mi pedig ennek eszközei vagyunk, és szívmelengető érzés, hogy láthatjuk diákjaink érdeklődő tekintetét 1–1 ilyen alkalommal. Remélem, hogy a menny az ő életükben is képes változást előidézni.

Szeretettel kérek minden testvért, hogy imában emlékezzen meg az iskolánkról és annak tanulóiról, mert hiszem, hogy az ima az egyetlen megoldás mindarra, amivel a diákjaink és szüleik küzdenek!

 

Csomó Hajnalka
tiborszállási iskolalelkész

A tiborszállási iskolánk pillanatképeiből:

http://tetinfo.adventista.hu/cikkek/45-tanevzaro-es-ballagas-tiborszallason


 
#2019_03/1

A szerzőről


Csomó Hajnalka

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Magvetés a magtárban

Június 29.

Kedves testvérek, friss örömünket szeretném megosztani veletek.

Ötletek a misszióra
Új

Több száz csomagnyi segítség

Június 29.

A koronavírus-járvány számos hatással volt az egész világra, így Magyarországra is. Az elmúlt hónapokban sokan vesztették el a munkájukat, és ennek kapcsán családok megélhetése került veszélybe.