ReményPont, pont Neked

ReményPont, pont Neked

Ajánlhatom?, Szerző: Lukács Miklósné Klára - Március 11. 99

Amikor Miskolcon, a belvárosban megnyitott a ReményPont, valóban úgy éreztem, hogy ez éppen nekem való hely. Asztmás lévén gyakran időzöm a sószobájában. A józsai Sándor Csaba és Ilonka masszázsalkalmai is felüdülést jelentenek nekem, és én örömmel jelzem vissza azok jótékony hatását. Egyik stroke-on átesett testvérünk meg az oxigénterápia pozitívumáról számolt be. Már könnyebben megy neki a beszéd a kezelések után.

Gyakran járunk ide vásárolni is. Muskatal Szabolcs testvér nagy odafigyeléssel kutatja a kedvező beszerzési forrásokat, melynek következménye, hogy egyre gazdagabb a kínálatuk. Az egészséges táplálkozáshoz találhatunk itt alapanyagokat, melyek közül több van itt, és olcsóbb is, mint más boltban.

Szabolcs szívesen fogad tőlünk javaslatot, hogy még mit és milyen kiszerelésben szeretnénk a boltban látni, vásárolni. Így bővül hétről hétre a termékek köre. Legutóbb örömmel láttuk, hogy aszalványok, magvak, tejporok, valódi gyümölcslevek és fasírtporok is kerültek a polcokra. Csütörtökönként érkezik Mecsei testvérék pékségéből a finom, teljes őrlésű kenyér Bekecsről. Egyre többen vásárolnak belőle, mert nemcsak egészséges, hanem finom is!

Suhaj Károly testvér főzőkört indított, melyen a bolt kínálatában levő alapanyagokból készít egyszerű ételeket. Nagy érdeklődés kísérte ezt az esti alkalmat, ami után szinte minden résztvevő vásárolt is.

Jurák Sándor testvér Isten vezetése által „Bomba jó” akciót javasolt februárra. Ekkor kedvezményesen lehetett igénybe venni a szolgáltatásokat. Sikeres volt, így márciusban, már kissé emeltebb áron, de folytatódik az akció.

Bárhol járok, és beszélgetek emberekkel, igyekszem szóba hozni a ReményPontot. Több ismerősömet sikerült már ideirányítani, és örültek a lehetőségnek! Az „Életmóddal az egészségért” előadások kezdetén is ajánljuk ezt a helyet, és a termékekből és könyvekből néhányat az előadás végén meg is lehet vásárolni.

Érzem, hogy remek missziós lehetőség rejlik ebben a munkában! Istennek legyen hála, a létrehozásában munkálkodó testvéreinknek pedig köszönet érte!

„Áldott legyen az Úr! Napról napra gondoskodik rólunk a mi szabadításunk Istene.” (Zsoltárok 68:20)

 

Lukács Miklósné Klára
Miskolc

A miskolci ReményPont híreiről a Facebook-oldalukon is értesülhettek:
https://www.facebook.com/Rem%C3%A9nypont-Miskolc-577721152668980/
 

Hogyan is jött létre ez a befolyási központ?

http://tetinfo.adventista.hu/cikkek/88-a-remeny-bekoltozott-miskolcra


 
#2019_03/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Az új élet tábora

Augusztus 09.

A fiatal felnőttek tábora Bózsván került megrendezésre július végén „új élet” névvel. A szervezők természetközeli helyszínnel, nagyon változatos programokkal, alternatívákat kínálva várták a résztvevőket, melyekből most a teljesség igénye nélkül szeretnék egy kis ízelítőt adni. 

Ötletek a misszióra
Új

A TÁBOR

Augusztus 08.

Mentek a TÁBORBA? – kérdezte a barátnőm július elején. Alapvető – válaszoltam. Nem volt kérdés, hogy az évek rutinja most sem törik meg, mégsem a megszokás vitt el újra...