Ötletek a misszióra Január 12.

Együtt, egymásért a Nyírségben

Az OTP Fáy András Alapítvány Oktatási Központ helyi vezetésétől felkérést kaptunk 50 nehéz helyzetben élő család, gyermekeiket egyedül nevelő szülők részére karácsonyi ajándékozás címen segélycsomagok kiosztásának lebonyolítására.

Ajánlhatom? Január 12.

Üzenetek lélektől lélekig

Kelet-magyarországi, miskolci fiatalok ötlete és kivitelezése alapján indult nemrégiben egy kezdeményezés, aminek célja a közösség építése, a mai világban szükséges kapcsolatformák visszaállítása.

„Ez az az út, ezen járjatok.“ 2020. December 30.

Újévi köszöntő

2020 végén egy olyan évet zárunk, amilyent még sosem tapasztaltunk, és amilyent nem is álmodott a világunk. Ennek ellenére reménnyel van tele a szívünk, mert van egy hatalmas és szerető Istenünk, akiben megbízhatunk, aki a bajokban sem hagy el bennünket, és aki végtelenül szeret bennünket.

Isten drága gyermekei 2020. December 28.

„Mily boldog nap, most tudom én, hogy elfogadtál, Jézusom”

Rendhagyó módon került sor november 14-én új testvéreink Krisztussal való szövetségkötésére: zárt ajtók mögött, csak szűk körben, de Isten jelenlétének és áldásának gazdagságával.

Isten drága gyermekei 2020. December 28.

Ünnepi képeslapok és öröm a szívünkben

Ti kaptatok már egy ismerősötöktől olyan személyes, bátorító üzenetet, ami után sokkal szebbnek láttátok a világot, mert a szavaival megérintett benneteket? Vagy esetleg egy névtelen személytől? Mi négyen decemberben pont ilyen akcióra készültünk a debreceni „A” gyülekezetből.

Isten drága gyermekei 2020. December 28.

Beköszönés karantén idején

Az újév közeledtével ismét egy remek ötlet jutott az eszembe, amihez két ifjú barátom is társult.

 

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Megtanítalak az útra, amelyen járj.“
Új

Nehéz idők diákszemmel

Május 03.

„De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.” (Ézsaiás 40:31)

Isten drága gyermekei
Új

Fehérgyarmati meglepetések

Május 03.

Fogadjátok szeretettel ezt a kis videót, amiben megosztjuk veletek, ahogy kapcsolatot teremtünk-ápolunk az idősebbekkel mi, fiatalok.