Cím    Dátum 

Isten drága gyermekei 2020. Október 06.

Megtérésem története

Adventista szülők egyetlen gyermeke vagyok. Születésemtől fogva jártam a kétegyházi gyülekezetbe, és növekedtem, nevelkedtem az istenhitben.

Ötletek a misszióra 2020. Október 06.

Ki „lóg” a madzagon?

Ha szeptember első hétvégéje, akkor Madzagfalvi napok. Ezt a furcsa nevű rendezvénysorozatot lassan két évtizede minden évben megszervezi Békés város önkormányzata és kulturális központja.

Isten drága gyermekei 2020. Szeptember 21.

Barta Sándorné szülinapja

A kamuti művelődési házban általában evangelizációs előadásokat szoktunk tartani. De nem így volt ez június 21-én. Ezen a napon azért gyűltünk össze az intézmény nagytermében, hogy együtt adjunk hálát Istennek azért, hogy Barta Sándorné Jolánka néni már 90 éve közöttünk van.

„Ez az az út, ezen járjatok.“ 2020. Szeptember 21.

Senkit ne hagyjunk magára!

„Mindenre van erőm Krisztusban, aki engem megerősít” – ezzel az alapigével foglalkoztunk a debreceni tanévnyitó istentiszteleten. Bátorítást, erőt vigasztalást meríthettünk a gondolatból, hogy Isten mindig, minden pillanatban készen áll arra, hogy velünk legyen, hogy átsegítsen a kihívásokon...

Ötletek a misszióra 2020. Szeptember 21.

Örökbefogadók az imaházban

2020. augusztus 6-án délután különleges alkalomból nyitottuk meg a miskolci Bibliaház ajtaját: örökbefogadók találkozójának adtunk helyet. Az imaház udvara és a gyermekszoba remek helyszínnek bizonyult, a kisebb-nagyobb gyerekek pillanatok alatt birtokba vették a területet.

„Gyertek, gyűljünk össze!“ 2020. Szeptember 21.

102 éves az Üdv és adventi énekeskönyv

Ebből az alkalomból tartottunk megemlékezést Gáborjánban szeptember 12-én szombaton. Most sokkal kevesebben voltunk, mint tavaly, és a biztonsági előírások betartásával, szabadtéren zajlott az ünnepély...

„Ez az az út, ezen járjatok.“ 2020. Szeptember 11.

Imaházaink legyenek a béke és megbecsülés helyszínei

„Egymás terhét hordozzátok, és úgy töltsétek be Krisztus törvényét.” (Galata 6:2)

Isten drága gyermekei 2020. Szeptember 08.

Az ő nyelvükön

Július 20–31 között ismét gyermekzsivajtól volt hangos a békési Kert utcai imaház udvara. A két helyi adventista gyülekezet a Szent Lázár Alapítvánnyal összefogva két ötnapos, napközis gyerektábort szervezett erre a két hétre.

Isten drága gyermekei 2020. Szeptember 08.

Egy cserkész naplója

Augusztus 6., csütörtök: Délután egy óra körül érkeztünk meg társainkkal Eger mellé, a Berva-völgyi cserkészparkba. Itt rendezte meg 24. csapattáborát az 1942. sz. Michnay László cserkészcsapat.

Isten drága gyermekei 2020. Szeptember 08.

ÉLJ A MÁNAK! – Regionális ifjúsági nap Bojton

A 2020. augusztus 29-i szombatunkon ismét lelki javakban gazdagodtunk, ugyanis Palotás Kristóf lelkész, az Unió Ifjúsági Osztályának vezetője látogatott meg minket.

 
 

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Online szombatiskolát… gyerekeknek?!

Január 12.

Abban az időben, amikor én kislány voltam, a mese szó hallatán sorokba rendezett betűk jelentek meg a képzeletemben vidám képekkel illusztrálva, az orromban pedig már-már éreztem a könyv illatát. A játék alatt hajas babát, építőkockát vagy egy izgalmas társasjátékot értettem.

A hála szavai
Új

Hogyan értékeljük a fehérgyarmati jótékonysági koncertet?

Január 12.

Amint már korábban említettük, ez a 2020-as év komoly kihívások elé állított minket, hiszen a már hagyománnyá vált fehérgyarmati jótékonysági koncertet a megszokott módon nem valósíthattuk meg.