Ötletek a misszióra Március 23.

A kárenyhítési munka folytatódik Horvátországban

2020. december 28-án 5,2-es, 29-én 6,4-as erősségű földrengés rázta meg Horvátországot. A rengés epicentruma 10 km-rel a felszín alatt, Petrinja közelében volt, Zágrábtól 46 km-re, mely a szomszédos országokban is érezhető volt.

„Gyertek, gyűljünk össze!“ Március 09.

A Lélek szikrája és a „kazánház”

Pár hete vasárnap reggelente fél 7-kor szólal meg kakukkhangú ébresztőm. Fél 8 előtt nem kelnék fel ezen a napon, de… erről szeretnék most írni nektek.

Ajánlhatom? Március 09.

Magazin a láthatáron

Ha körülnézünk gyülekezeteinkben, azt tapasztaljuk, hogy egyre több a középkorú és a náluk idősebb testvérek száma. Egyházunkban sok program, tábor, képzés van a fiatalabb korosztály részére, de az idősebbek számára kevesebb. Pedig ők rengeteg tapasztalattal, bölcsességgel rendelkeznek...

Ötletek a misszióra Március 09.

Kapcsolatépítés egy virtuális világban?

A járványhelyzet miatt sajnos sok helyen befagytak a közösségépítés lehetőségei. A gyülekezetek élete egyfajta hibernált állapotba került. De ez nem jelenti azt, hogy ne volna eszközünk arra nézve, hogy nagyon sok embert elérjünk. Talán olyanokat is, akiket eddig nem.

Ötletek a misszióra Március 09.

Kiscsoportos képzésen vettem részt

Nagy szeretettel és örömmel osztom meg veletek az első tapasztalatomat, amit a kiscsoportos képzésen éltem át február 22-én.

Ajánlhatom? Február 23.

Videó mindannyiunk örömhíréről

Az igehirdetői képzés központi gondolata: Ki az üzenetünk főszereplője? Mit tett és tesz Isten? A kereszt megkerülhetetlen a kereszténység üzenetében, az örökkévaló evangélium központja ez.

 

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Megtanítalak az útra, amelyen járj.“
Új

Nehéz idők diákszemmel

Május 03.

„De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.” (Ézsaiás 40:31)

Isten drága gyermekei
Új

Fehérgyarmati meglepetések

Május 03.

Fogadjátok szeretettel ezt a kis videót, amiben megosztjuk veletek, ahogy kapcsolatot teremtünk-ápolunk az idősebbekkel mi, fiatalok.