„Ez az az út, ezen járjatok.“ Április 20.

Első misszióképzés harmadik szakasza – a misszionáriusi képzés

A Szabó László és segítőtársai által vezetett első kiscsoportos vezetőképzés harmadik szakaszában járunk. Ebben a részben azzal foglalkozunk, hogyan szólíthatjuk meg a szekuláris világból érkezőket, illetve hogyan alapíthatunk számukra házi köröket.

Kitekintő Április 06.

Egyetemi életem az Andrewson

Kedves Testvérek! Czinkota Orsi kérésére szeretném bemutatni nektek az Andrews Egyetemet és az ott folyó egyetemi oktatást.

Ötletek a misszióra Április 06.

A kapu zárva van, de a szolgálat nem állhat meg

Már eltelt néhány hónap azóta, hogy újra bezártak a gyülekezetek kapui. A koronavírus-járvány nemcsak egészségügyi veszélyt jelent számunkra, bizonyára mind érezzük, hogy a bizonytalanság, a találkozások hiánya, a magány nyomokat hagy a mindennapi életünkön és a gyülekezeteinken is.

„Megtanítalak az útra, amelyen járj.“ Április 06.

Beszámoló az Adventista Teológiai Főiskola életéről

Mindnyájan érzékeljük, hogy rendkívüli időket élünk: apokaliptikus próféciák teljesednek be a szemünk látára. Mégis azt kell mondani, hogy egyikünk sem gondolta volna, hogy így teljesednek be „jelek”: sem én, sem más nem gondolta volna, hogy egy világjárványt fogunk átélni.

„Ez az az út, ezen járjatok.“ Március 23.

„Isten épülete vagytok” – Hogyan?

Sokunknak ismerős lehet ez a mondattöredék, ami 1Korinthus 3:9. verséből van. Kezdő hívőként nem tudtam mit kezdeni ezzel a kifejezéssel. Aztán teltek-múltak az évek, hallottam sok prédikációt, olvastam jó pár értelmezést, és ami a legfontosabb, megkérdeztem Istent róla, és Ő válaszolt.

Ötletek a misszióra Március 23.

A mások hasznát néztük – friss zöldségekkel

12 éve működő alapítványunk, a Boldog Otthon Alapítvány már eddig is jó kapcsolatot ápolt a medgyesegyházi, bánkúti, kunágotai, almáskamarási lakosokkal, intézményekkel és önkormányzatokkal Békés megyében.

 

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Megtanítalak az útra, amelyen járj.“
Új

Nehéz idők diákszemmel

Május 03.

„De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.” (Ézsaiás 40:31)

Isten drága gyermekei
Új

Fehérgyarmati meglepetések

Május 03.

Fogadjátok szeretettel ezt a kis videót, amiben megosztjuk veletek, ahogy kapcsolatot teremtünk-ápolunk az idősebbekkel mi, fiatalok.