A keresett kifejezés: 2020_11 
Cím    Dátum 

Isten drága gyermekei 2020. November 16.

Áldásos istentisztelet Mezőgyánban

Áldott szombatnapunk volt mezőgyáni gyülekezetünkben Hegyes-Horváth Géza testvérünkkel november 7-én! Hálásak vagyunk, mert ebben a viszontagságos időben, amikor annyi beteg van, ő eljött hozzánk. Hálásak vagyunk Istenünknek is azért, hogy még van gyülekezetünk, és személyesen örvendezünk egymásnak.

Egészségünkre! 2020. November 16.

Miskolci túrasorozatok

Túrasorozatunk második alkalmával ismét Bükkszentkeresztre vettük az irányt...

A hála szavai 2020. November 16.

A tökéletes ajándék felülről való

Isten kegyelméből az idei őszi időszakot még karantén nélkül élhettük meg. Miközben az őszi betakarítás volt, még mehettünk imaházba, megtartva az őszi hálaadó istentiszteletünket, amikor hálát adhattunk Istennek minden jó adományáért.

Portré 2020. November 16.

„Továbbment az útján örömmel”

Idén több prédikátor is új körzetet kapott, erről kérdezem most Kovács Lászlót.

„Ez az az út, ezen járjatok.“ 2020. November 03.

Egy szombat – két lelkészszentelés

2020. október 17-én a Tiszavidéki Egyházterület két lelkészi körzetében is együtt ünnepelhettük Isten elhívását és felhatalmazását a lelkészi szolgálatra: délelőtt Egerben, Bodolai Zoltán testvér körzetében, délután pedig Nyíregyházán, Kerékgyártó János testvér lelkészi körzete ünnepelt.

Ötletek a misszióra 2020. November 03.

Tanulságok a bibliai döghaláltól a koronavírusig

A „Hogyan segítenek a bibliai történetek problémáim megoldásában?” című új előadás-sorozatot tavaly, 2019. november 13-án indítottuk el. Akkor még nem sejtettük, hogy 2020-ban megbillen a világ addigi rendje, és az evangelizációs sorozat folytatása is veszélybe kerül.

„Megtanítalak az útra, amelyen járj.“ 2020. November 03.

Mindeddig megsegített minket az Úr!

Most egy olyan világban élünk, melyben minden bizonytalan. Jelen vannak konfliktusok, anyagi nehézségek, egészségügyi problémák, társadalmi gondok. Mi a megoldás, mire vagy kire számíthatunk a jövőben?

Portré 2020. November 03.

„Látom, hogy visszatalálhatnak még”

Idén több prédikátor is új körzetet kapott, erről olvashattok most egy beszélgetést Kovácsné Bokor Saroltával.

 
 

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Online szombatiskolát… gyerekeknek?!

Január 12.

Abban az időben, amikor én kislány voltam, a mese szó hallatán sorokba rendezett betűk jelentek meg a képzeletemben vidám képekkel illusztrálva, az orromban pedig már-már éreztem a könyv illatát. A játék alatt hajas babát, építőkockát vagy egy izgalmas társasjátékot értettem.

A hála szavai
Új

Hogyan értékeljük a fehérgyarmati jótékonysági koncertet?

Január 12.

Amint már korábban említettük, ez a 2020-as év komoly kihívások elé állított minket, hiszen a már hagyománnyá vált fehérgyarmati jótékonysági koncertet a megszokott módon nem valósíthattuk meg.