Cím    Dátum 

Ötletek a misszióra Január 12.

Együtt, egymásért a Nyírségben

Az OTP Fáy András Alapítvány Oktatási Központ helyi vezetésétől felkérést kaptunk 50 nehéz helyzetben élő család, gyermekeiket egyedül nevelő szülők részére karácsonyi ajándékozás címen segélycsomagok kiosztásának lebonyolítására.

Ötletek a misszióra 2020. December 15.

Hogyan segíthetjük iskolások otthoni tanulását?

A békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium is élt az ADRA Alapítvány #tanuljotthon programjának befogadásával.

Ötletek a misszióra 2020. November 30.

„A legjobb úton”

2020. október 7-én Bekecs településen és október 20-án Legyesbényén ADRA-ruhabörzét hirdettünk hátrányos helyzetű családok részére.

Ötletek a misszióra 2020. November 30.

Jobb adni, mint kapni

Ahogy beköszönt az ősz, megjelenik a zúzmara, jönnek a fagyok, fázósan összehúzzuk magunkat. Kell a meleg holmi, vastag kabát, kesztyű.

Ötletek a misszióra 2020. November 03.

Tanulságok a bibliai döghaláltól a koronavírusig

A „Hogyan segítenek a bibliai történetek problémáim megoldásában?” című új előadás-sorozatot tavaly, 2019. november 13-án indítottuk el. Akkor még nem sejtettük, hogy 2020-ban megbillen a világ addigi rendje, és az evangelizációs sorozat folytatása is veszélybe kerül.

Ötletek a misszióra 2020. Október 19.

Megbillent a világ

A feladatunk most nehezebb, mint bármikor, hiszen a járványügyi helyzet rendkívüli kihívásokat okozott. A változások mindenkire hatással vannak – ha ehhez nem tudunk rugalmasan igazodni, ha elakadunk egy-egy fejlődési fázisban, akkor sűrűsödnek a konfliktusok...

Ötletek a misszióra 2020. Október 06.

Kerékpártúrával és Teszvesszel Pusztaottlakán

Örömünkre szolgált, hogy hosszú idő után újra megszervezhettük a Teszvesz-program következő részét. Az eddigiektől eltérően, rendkívüli módon most kint a szabadban rendeztünk meg egy kerékpártúrával és sportolással összekötött családi programot.

Ötletek a misszióra 2020. Október 06.

Ki „lóg” a madzagon?

Ha szeptember első hétvégéje, akkor Madzagfalvi napok. Ezt a furcsa nevű rendezvénysorozatot lassan két évtizede minden évben megszervezi Békés város önkormányzata és kulturális központja.

Ötletek a misszióra 2020. Szeptember 21.

Örökbefogadók az imaházban

2020. augusztus 6-án délután különleges alkalomból nyitottuk meg a miskolci Bibliaház ajtaját: örökbefogadók találkozójának adtunk helyet. Az imaház udvara és a gyermekszoba remek helyszínnek bizonyult, a kisebb-nagyobb gyerekek pillanatok alatt birtokba vették a területet.

Ötletek a misszióra 2020. Augusztus 25.

Nyári napközis táborunk Orosházán

Isten nagyon sok kérdést tett fel Jóbnak, és ezek a kérdések adták az ötletet és a témát a mi helyi táborunknak is. A teremtés történetét nagyon jól ismerik a gyerekek, de mennyire ismerik a felhőket, a csillagokat, az állatokat és a növényeket?

 
 

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Online szombatiskolát… gyerekeknek?!

Január 12.

Abban az időben, amikor én kislány voltam, a mese szó hallatán sorokba rendezett betűk jelentek meg a képzeletemben vidám képekkel illusztrálva, az orromban pedig már-már éreztem a könyv illatát. A játék alatt hajas babát, építőkockát vagy egy izgalmas társasjátékot értettem.

A hála szavai
Új

Hogyan értékeljük a fehérgyarmati jótékonysági koncertet?

Január 12.

Amint már korábban említettük, ez a 2020-as év komoly kihívások elé állított minket, hiszen a már hagyománnyá vált fehérgyarmati jótékonysági koncertet a megszokott módon nem valósíthattuk meg.