Az őszi ifjúsági hétvége egy fiatal szemével

Az őszi ifjúsági hétvége egy fiatal szemével

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Banga Brigitta - 2018. November 04. 202

Ha most megkérdeznénk valakit, hogy mi jut eszébe az ÉS-napokról, nagy valószínűséggel a legutóbbira fog majd gondolni, legfőképp a rajta résztvevők!

Hatalmas feladat hárult a miskolci ifjúságra idén ősszel, mivel ők kapták ennek a klassz és élményekkel dúsított programnak a megszervezését, melyet nagyszerűen végre is hajtottak!

A rendezvény Miskolc-Tapolcán volt, amely már önmagában is egy gyönyörű helyszín, de sokan kilátogattak egy szintén sokszínű helyre, mégpedig Lillafüredre, ami Miskolc mellett található, így az őszi Instagram-képek elkészítéséhez teljesen adott volt a környezet és a színek is.

A programok pénteken kezdődtek a regisztrációval, és igen: több mint 120-an voltunk, tényleg eljöttek ennyien! Regisztráció után, ami nem kis feladat volt, a résztvevők elfoglalhatták a szállásukat, és kezdetét vette az első előadás, amin Alastair Agbaje beszélt az identitással kapcsolatban. Ő tartotta aztán szombaton és vasárnap is az előadásokat. Mindenki nagyon megkedvelte a nagyon jókedvű és hatalmas szívű előadót, akinek, mint megtudtuk, csak jó emléke van eddig Magyarországról. ☺

Az estéket teaházzal zártuk, aminek a lényege egyben az is volt, hogy minél többen megismerhessék egymást, és ezt a „Huppanj ide!” feliratú cetlikkel próbáltuk elérni, valamint az asztalokon található kérdésekkel, de persze az ilyenkor elmaradhatatlan sok harapnivalóról és teáról sem feledkeztünk el: reméljük, mindenkinek ízlett, mert a bevásárlásnál arra törekedtünk, hogy a legfinomabbakat ehessétek és ihassátok. ☺

Mivel az internet világában élünk, ezért arra gondoltunk, belemegyünk mi is még jobban ebbe a világba, és challengeket (kihívásokat) csináltunk, amiket főleg a telefonok segítségével tudtak megoldani a résztvevők. Feladat volt például különböző helyek megtalálása koordinátaszámok segítségével, vagy például az is, hogy csinálj egy olyan dologgal szelfit Tapolcán, amire senki nem gondolna. Így készülhettek olyan képek is, amin valaki egy vízvezetővel pózol. :D

A szombat esti program a sporttal folytatódott az egyetemi körcsarnokban, mégpedig egy nagyon vicces aerobikedzéssel és kidobós játékkal, amit mindenki nagyon élvezett! Jó volt látni, hogy szinte mindenki, aki eljött a sportra, beszállt a játékba, és önfeledten szaladt a labda elől vagy után. ☺ Másnap mindenki választhatott, hogy mit szeretne csinálni, és mindegyik program után járt két nagy szelet pizza: a barlangfürdő és a kalandpark után is. A kalandparkban nagyon izgultunk, hogy mindenki épségben lejusson, mivel messze nem a legkönnyebb a miskolci kalandpálya, de úgy emlékszünk, aztán mindenki leért. :D

Élményekkel gazdagon és hálásan mehettek haza a résztvevők, hogy időt tölthettek Istennel, valamint hogy lelki táplálékot is vihettek magukkal innen Miskolcról is.

Hálásak vagyunk minden segítőnknek, aki támogatott minket a program megszervezésében és lebonyolításában, de legfőképpen Istennek, hogy ekkora érdeklődés volt a program iránt, és hogy jókedvet és boldogságot adott mindannyiunknak!

 

Banga Brigitta

a miskolci „A” gyülekezetből 
#2018_11/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Magvetés a magtárban

Június 29.

Kedves testvérek, friss örömünket szeretném megosztani veletek.

Ötletek a misszióra
Új

Több száz csomagnyi segítség

Június 29.

A koronavírus-járvány számos hatással volt az egész világra, így Magyarországra is. Az elmúlt hónapokban sokan vesztették el a munkájukat, és ennek kapcsán családok megélhetése került veszélybe.