Gyermekbemutató Nyíregyházán

Gyermekbemutató Nyíregyházán

Isten drága gyermekei, Szerző: Horváthné Ágoston Zsuzsanna - 2018. Augusztus 26. 249

A jó Isten emberrel szembeni bizalmát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy gyermekek nevelését bízza ránk. Libor László és felesége, Adrienn, a nyíregyházi gyülekezet tagjai 2018. augusztus 4-én hálával hozták második kislányukat, Szonját Isten elé, hogy életére áldást kérjenek.

Az istentiszteleten Bálint György, a gyülekezet lelkésze hirdette az Igét, és imádkozott Szonjáért és a szülőkért, kérve a Teremtőt, hogy ezt a nemes, de egyben sok kihívással járó feladatot bölcsen tudják végezni.

Mi, a gyülekezet tagjai, örülünk annak, hogy Szonja és nővére, Leila hozzánk tartoznak. Szeretnénk közösségünket olyan hellyé tenni, ahol ők is lelki otthonra találnak.

 

Horváthné Ágoston Zsuzsanna

Nyíregyháza


 
#2018_08/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Online szombatiskolát… gyerekeknek?!

Január 12.

Abban az időben, amikor én kislány voltam, a mese szó hallatán sorokba rendezett betűk jelentek meg a képzeletemben vidám képekkel illusztrálva, az orromban pedig már-már éreztem a könyv illatát. A játék alatt hajas babát, építőkockát vagy egy izgalmas társasjátékot értettem.

A hála szavai
Új

Hogyan értékeljük a fehérgyarmati jótékonysági koncertet?

Január 12.

Amint már korábban említettük, ez a 2020-as év komoly kihívások elé állított minket, hiszen a már hagyománnyá vált fehérgyarmati jótékonysági koncertet a megszokott módon nem valósíthattuk meg.