Mikor Egyiptom ellátogat Nyíregyházára

Mikor Egyiptom ellátogat Nyíregyházára

Ötletek a misszióra, Szerző: Csalami Renáta - 2018. Augusztus 26. 245

2018. augusztus 13 és 18 között szünidei Biblia-tábort szerveztünk Nyíregyházán a gyülekezeti gyerekiskolásoknak és külsős vendégeinknek. 12 gyerekkel foglalkoztunk egy héten keresztül, és József történetét boncolgattuk a hitben való kitartás és Isten elveihez való hűség kapcsán. A gyerekek többek között megtanulhatták, hogy Isten mindig erőt ad, hogy kitartsanak a hitük mellett, az Úr embereket használ fel a tervei véghezviteléhez, és azt, hogy nála mindig van újrakezdés.

A tanulás mellett kézműves foglalkozásra és játékra is bőven akadt idő, ebéd után pedig videón is megnézhették az aznapi történetet. Szombaton, a táborzáró istentiszteleten a gyerekek felolvasták József történetét, és énekkel dicsérték az Urat. Az igei gondolatokat Szász Péter testvér szólta ugyancsak József története alapján. Zárásként minden résztvevő gyerek kapott ajándékba egy csoportképes bögrét, hogy év közben is emlékezzenek a táborban történtekre és hallottakra. A történtekről meséljenek még a mellékelt képek is!

 

Csalami Renáta

Nyíregyháza


 
#2018_08/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Online szombatiskolát… gyerekeknek?!

Január 12.

Abban az időben, amikor én kislány voltam, a mese szó hallatán sorokba rendezett betűk jelentek meg a képzeletemben vidám képekkel illusztrálva, az orromban pedig már-már éreztem a könyv illatát. A játék alatt hajas babát, építőkockát vagy egy izgalmas társasjátékot értettem.

A hála szavai
Új

Hogyan értékeljük a fehérgyarmati jótékonysági koncertet?

Január 12.

Amint már korábban említettük, ez a 2020-as év komoly kihívások elé állított minket, hiszen a már hagyománnyá vált fehérgyarmati jótékonysági koncertet a megszokott módon nem valósíthattuk meg.