Ki a sótartóból missziótalálkozó és képzés

Ki a sótartóból missziótalálkozó és képzés

„Gyertek, gyűljünk össze!“, 2018. Augusztus 08. 312

Üdvözletül: „Válaszszatok magatoknak még ma, akit szolgáljatok… én azonban és az én házam az Úrnak szolgálunk.” Mk 16:15


Kedves Testvérek!

Örömmel értesítünk benneteket arról, hogy közeledik a Ki a sótartóból missziótalálkozó és képzés ötödik alkalma, amelyre szeretettel várjuk azokat a testvéreket, akiknek a szívében ég a vágy, hogy bizonyságot tegyenek Megváltónk szeretetéről, és úgy érzik, hogy szükségük van bátorításra és útmutatása a még hatékonyabb munkához. Természetesen várjuk azokat is, akik bár tudják, hogy jó lenne kivenni részüket Isten művében, de még nem ég annyira a szívükben a vágy. Ezen az alkalmon ők is meghallhatják Isten szerető hívását és megkaphatják az Ő felhatalmazását.
 

Ennek jegyében szervezzük meg a következő egyházterületi missziós szombatot szeptember 22-re (10:00 órai kezdettel) a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjába. Szeretettel várjuk azokat a testvéreket, akik részesei akarnak lenni egy nagy missziós mozgalomnak, amelyben közösen keressük Isten vezetését és azt, hogy hogyan adjunk nagyobb teret a Szentlélek hatalmának szolgálatunkban.
 

Ezen a szombaton hazai előadónk lesz: Mihalec Gábor testvér, aki arról fog beszélni, hogy milyen fontos a család a misszió szempontjából; hogyan végezhetünk missziót családunkban és az egyház milyen segítséget tud nyújtani a gyülekezeten kívüli családoknak, amelynek segítségével bemutathatjuk Jézust és a megváltást a körülöttünk élő embereknek. A délutáni alkalom pedig arról szól majd, hogy hogyan végezzük missziós munkánkat a megfelelő igényességgel, ami méltó Mindenható Istenünkhöz és a tőle kapott küldetésünkhöz.
 

További információkat találsz a mellékelt plakáton és információs lapon, amelyeket kérünk kihelyezni a gyülekezet hirdetőtáblájára. Kérünk, hogy fogjatok össze az utazás megszervezésében.

Végül imádkozzatok azért, hogy az Úr Jézus áldása legyen a kezdeményezésen, és vegyétek nagyon komolyan ezt a meghívást! Csak együtt teljesíthetjük áldott küldetésünket.

További információ és regisztráció a kiasotartobol.adventista.hu honlapon vagy a +36 30 292 0621-es telefonszámon.

 

Testvéri szeretettel:

Hegyes-Horváth Géza - egyházterületi elnök

Dankó Ferenc - egyházterületi titkár

ifj. Szőllősi Árpád - egyházterületi pénztáros


 
#2018_08/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Online szombatiskolát… gyerekeknek?!

Január 12.

Abban az időben, amikor én kislány voltam, a mese szó hallatán sorokba rendezett betűk jelentek meg a képzeletemben vidám képekkel illusztrálva, az orromban pedig már-már éreztem a könyv illatát. A játék alatt hajas babát, építőkockát vagy egy izgalmas társasjátékot értettem.

A hála szavai
Új

Hogyan értékeljük a fehérgyarmati jótékonysági koncertet?

Január 12.

Amint már korábban említettük, ez a 2020-as év komoly kihívások elé állított minket, hiszen a már hagyománnyá vált fehérgyarmati jótékonysági koncertet a megszokott módon nem valósíthattuk meg.