Így kedveskedtünk a gyerekeknek Gyulán

Így kedveskedtünk a gyerekeknek Gyulán

Isten drága gyermekei, Szerző: Czinkota Andrásné - 2021. Június 28. 1507

Május 8-án a gyulai gyülekezet megnyitotta kapuját mindazok előtt, akik már régóta vártak erre a napra.

Ez a szép, tavaszi hónap tele van eseményekkel: anyák napja, ballagás, érettségi és a végén a gyermeknap. A gyülekezet más keretek között, de megemlékezett az édesanyákról és a nagymamákról: ebben az évben is az úrvacsorai istentisztelettel együtt.

A gyermekekről sem szeretett volna megfeledkezni a testvéri közösség, ezért az a döntés született, hogy valamilyen élményben legyen részük ezen a napon. Végül a Thomas nevű kisvonattal szülők és gyermekek körbeutazhatták a fürdővárost. Sajnos nem minden család tudott eljönni, mivel már más programjuk volt. A vonatozás után a tábea gondoskodott a résztvevőknek enni-innivalóról. Köszönet a testvéreknek a sok finom, ízletes palacsintáért!

A városban működik az adventista szeretetotthon, és ott amikor az idős testvérek meghallották a gyermeknapi vonatozást, felajánlották, hogy egy nagyobb összeggel támogatják a kezdeményezést. S ez az összeg éppen akkora volt, ami fedezte a 29 fő útiköltségét. Ezért is nagy hála és köszönet az otthonban lévő testvéreknek! A jelenlegi körülmények között még a gyermekek és szüleik nem köszönhetik meg személyesen a szeretetotthon gyülekezetének a nagylelkűségét, de ha feloldódnak a korlátozások, igyekszünk személyesen is kifejezni a köszönetünket idős testvéreinknek.

Hálásak vagyunk a jó Istennek a gyülekezetben levő családokért, fiatalokért, illetve az idősebb generációért, akik akár anyagi áldozattal, akár palacsintakészítéssel hozzájárultak e nap sikeréhez! Jó volt beszélgetni, együtt lenni mindazokkal, akikkel hónapok óta nem találkozhattunk személyesen!

„Egymás terhét hordozzátok, és úgy töltsétek be Krisztus törvényét!” (Gal 6:2)

 

Czinkota Andrásné
Sarkad

 


 
2021_06/3

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Megtanítalak az útra, amelyen járj.“

Tovább az úton a cél felé!

2021. Június 28.

A Tiszavidéki Egyházterület egy újabb mérföldkőhöz érkezett 2021. június 20-án, amikor a gyülekezetek küldöttei megválasztották az egyházterület vezetőtestületét a következő négy évre.

Isten drága gyermekei
-

Így kedveskedtünk a gyerekeknek Gyulán

2021. Június 28.

Május 8-án a gyulai gyülekezet megnyitotta kapuját mindazok előtt, akik már régóta vártak erre a napra.