Beharangozó

Beharangozó

„Ez az az út, ezen járjatok.“, Szerző: Hegyes-Horváth Géza - 2018. Május 17. 302

Kedves testvérek!

Üdvözletül: „Mint hideg víz a tikkadt embernek, olyan a messze földről kapott jó hír.” (Példabeszédek 25:25) Örömmel indítjuk útnak a TETHírek hírlevelet, amely a Tiszavidéki Egyházterület újabb szolgálata a Tiszavidéki Egyházterület gyülekezetei és testvérei számára. Ezzel a szolgálatunkkal is szeretnénk a közösséget építeni a gyülekezetek és az egyházterület vezetése, valamint gyülekezet és gyülekezet között.

Ezen szolgálat keretében rendszeres hírlevelet teszünk közzé az egyházterület levelezőlistáján, a TETInfón az egyházterület és a gyülekezetek által szervezett programokról, rendezvényekről; bemutatkoznak a gyülekezetek és a lelkészek; írunk sikeres missziós kezdeményezésekről, programokról, amelyek ötletekkel szolgálhatnak másoknak, és imaközösséggé formálhatnak bennünket, hogy tudjunk egymásért és egymás munkájáért imádkozni.

Ezt a szolgálatot Dankó Ferenc testvér, a Tiszavidéki Egyházterület titkára koordinálja, a szerkesztői feladatokat pedig Czinkota Orsolya végzi. Szolgálatukra és erőfeszítéseikre Isten gazdag áldását kérjük, hogy szolgálatuk áldás legyen a gyülekezetek számára.

A Bibliában azt olvassuk, hogy „az Úr Józsuéval volt, és elterjedt a híre az egész országban” (Józsué 6:27). Isten velünk van! Hadd terjedjen ennek is a jó híre az egyházterület gyülekezetiben, mert „a csillogó szemek megörvendeztetik a szívet, a jó hír felüdíti a testet” (Példabeszédek 15:30).
 

Testvéri szeretettel:

Hegyes-Horváth Géza

a Tiszavidéki Egyházterület elnöke


 
#2018_05/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Kitekintő
Új

Vastag füstréteg, amíg a szem ellát…

Október 19.

Most is jól emlékszem rá, hogy milyen mélyen érintett, amikor tavaly az amazonasi esőerdőket vagy éppen az Ausztráliát érintő súlyos tüzekről hallottam. Minden nap imádkoztunk itthon... Akkor még nem gondoltam arra, hogy egyszer én is érintett lehetek.

Ötletek a misszióra
Új

Megbillent a világ

Október 19.

A feladatunk most nehezebb, mint bármikor, hiszen a járványügyi helyzet rendkívüli kihívásokat okozott. A változások mindenkire hatással vannak – ha ehhez nem tudunk rugalmasan igazodni, ha elakadunk egy-egy fejlődési fázisban, akkor sűrűsödnek a konfliktusok...