Keresztség Szegeden

Keresztség Szegeden

Isten drága gyermekei, Szerző: Horváth Kata - Március 24. 140

2020. február 22-én egy csodálatos, szikrázó napsütéses szombatra ébredhettünk. De nemcsak a nap, hanem Isten szeretetének fénye is beragyogta mindazok szívét, akik jelen voltak Szép-Gergely Zsófia keresztségén, amelynek a szegedi gyülekezet adott otthont. Áldott nap volt ez mindannyiunk számára, de legfőképpen Zsófinak, akit az Úr elhívott egy csodálatos utazásra.

A keresztségre Osvald Laci készítette fel szeretettel, akitől lelki útravalót is kapott. Zsófi nemcsak a gyülekezet előtt tett bizonyságot alámerítésével, hanem barátai és osztálytársai előtt is, akiket meghívott e csodás alkalomra, ezzel példát mutatva hitéről és szeretetéről. A dicsőítő énekek mindegyike a mennybe emelte lelkünket.

A gyulai gyülekezet kórusa szeretettel szolgált ezen a szép napon az Úr és a jelenlévők örömére. Zsófi elmondta, hogy szülei, Dávid és Helga kicsi kora óta mindig támogatták őt, példát mutattak neki, ami nagyban befolyásolta elköteleződését.

A délelőtti alkalmat a család és a gyülekezet egy fantasztikus megvendégeléssel koronázta a jelenlévők nagy örömére.

Zsófi, habár Szegeden tanul, és ide járt felkészítésre, mégis a gyulai gyülekezet családjához kíván csatlakozni, ahol felnőtt. Mi tárt karokkal, nagy szeretettel várjuk őt, és az Úr áldását kívánjuk Zsófi és családja életére!

 

Horváth Kata
Gyula

 


 
2020_03/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Áldásos istentisztelet Mezőgyánban

November 16.

Áldott szombatnapunk volt mezőgyáni gyülekezetünkben Hegyes-Horváth Géza testvérünkkel november 7-én! Hálásak vagyunk, mert ebben a viszontagságos időben, amikor annyi beteg van, ő eljött hozzánk. Hálásak vagyunk Istenünknek is azért, hogy még van gyülekezetünk, és személyesen örvendezünk egymásnak.

Egészségünkre!
Új

Miskolci túrasorozatok

November 16.

Túrasorozatunk második alkalmával ismét Bükkszentkeresztre vettük az irányt...