3 helyszín, 3 hangulat, 30 házaspár

3 helyszín, 3 hangulat, 30 házaspár

Az eredmény számokkal nem kifejezhető

Ötletek a misszióra, Szerző: Molnár Miklós - 2020. Február 25. 185

A szerelem ünnepe című előadást, amit Mihalec Gábor osztott meg a lelkészekkel szabad felhasználás céljából – köszi, Gabi! smiley –, három helyszínen tartottuk meg a miskolci, izsófalvai és kazincbarcikai gyülekezetek részvételével és közreműködésével. Rengeteg tapasztalatot, élményt, tanulságot kaptunk, de ebből nem is minden való a nyilvánosság elé. Röviden: jó volt! Bővebben: nagyon jó volt!  wink

A három helyszínen családias légkörben, mintegy harminc házaspárt részesíthettünk feledhetetlen élményben, illetve egyéni megfigyelők is mindig akadtak, akik legközelebb már a párjukkal szeretnének jönni.

Miskolcon a Füzes utcai gyülekezetben gyűltünk össze péntek este. Szerény vendéglátással készültünk az előadás után, és meleg hangulatban, sok-sok beszélgetéssel jól eltelt az idő, a végén alig akartak elmenni a résztvevő párok.

Szombaton Izsófalván, a művelődési házban igazi falusi légkörben telt az este. Egy kicsit le is kellett fordítani az „üzenetet”, hogy mindenki megértse. Érdekes módon itt fogytak legjobban Gábor könyvei.

Vasárnap Mezőkövesd-Zsóryban ünnepeltünk egy étteremben. A szép környezet és a finom vacsora is hozzájárult a meghitt elmélyüléshez, és az érzelmek áradása miatt itt volt szükség a legtöbb papír zsebkendőre.

Tele vagyunk tervekkel, ötletekkel, hogy jövőre hogyan, mit szervezzünk. A kicsi kezdet is örömteli, és mindig lehet tanulni, fejlődni. Mindenkit bátorítunk hasonló kalandokra, mert megéri!

 

Molnár Miklós
Miskolc

 


 
2020_02/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Online szombatiskolát… gyerekeknek?!

Január 12.

Abban az időben, amikor én kislány voltam, a mese szó hallatán sorokba rendezett betűk jelentek meg a képzeletemben vidám képekkel illusztrálva, az orromban pedig már-már éreztem a könyv illatát. A játék alatt hajas babát, építőkockát vagy egy izgalmas társasjátékot értettem.

A hála szavai
Új

Hogyan értékeljük a fehérgyarmati jótékonysági koncertet?

Január 12.

Amint már korábban említettük, ez a 2020-as év komoly kihívások elé állított minket, hiszen a már hagyománnyá vált fehérgyarmati jótékonysági koncertet a megszokott módon nem valósíthattuk meg.