3 helyszín, 3 hangulat, 30 házaspár

3 helyszín, 3 hangulat, 30 házaspár

Az eredmény számokkal nem kifejezhető

Ötletek a misszióra, Szerző: Molnár Miklós - Február 25. 125

A szerelem ünnepe című előadást, amit Mihalec Gábor osztott meg a lelkészekkel szabad felhasználás céljából – köszi, Gabi! smiley –, három helyszínen tartottuk meg a miskolci, izsófalvai és kazincbarcikai gyülekezetek részvételével és közreműködésével. Rengeteg tapasztalatot, élményt, tanulságot kaptunk, de ebből nem is minden való a nyilvánosság elé. Röviden: jó volt! Bővebben: nagyon jó volt!  wink

A három helyszínen családias légkörben, mintegy harminc házaspárt részesíthettünk feledhetetlen élményben, illetve egyéni megfigyelők is mindig akadtak, akik legközelebb már a párjukkal szeretnének jönni.

Miskolcon a Füzes utcai gyülekezetben gyűltünk össze péntek este. Szerény vendéglátással készültünk az előadás után, és meleg hangulatban, sok-sok beszélgetéssel jól eltelt az idő, a végén alig akartak elmenni a résztvevő párok.

Szombaton Izsófalván, a művelődési házban igazi falusi légkörben telt az este. Egy kicsit le is kellett fordítani az „üzenetet”, hogy mindenki megértse. Érdekes módon itt fogytak legjobban Gábor könyvei.

Vasárnap Mezőkövesd-Zsóryban ünnepeltünk egy étteremben. A szép környezet és a finom vacsora is hozzájárult a meghitt elmélyüléshez, és az érzelmek áradása miatt itt volt szükség a legtöbb papír zsebkendőre.

Tele vagyunk tervekkel, ötletekkel, hogy jövőre hogyan, mit szervezzünk. A kicsi kezdet is örömteli, és mindig lehet tanulni, fejlődni. Mindenkit bátorítunk hasonló kalandokra, mert megéri!

 

Molnár Miklós
Miskolc

 


 
2020_02/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

A hála szavai
Új

Evangélium egy kincstárnok szemével

Ma, 10:11

Tudjátok, hogy ki a világ leggazdagabb embere? Persze, biztos tudjátok. A világon élő leggazdagabb ember Jeff Bezos, az amazon.com alapítója. ... Azonban van még egy olyan személy, akinek a vagyona minden kincset felülmúlt. Ő volt az első kincstárnok.

Ötletek a misszióra
Új

Nyíregyháza: ami eddig megszokott volt, az most csoda

Ma, 09:06

A 2020. július 27-i reggelen komoly kincskeresési útra indultak a Nyíregyházáról jelentkező szünidei bibliatábor kis résztvevői. A kincskeresés egy hétig tartott, ahol minden nap közelebb kerültek a „nagy kincsesláda” felnyitásához.