Ünnep a miskolci időseknél

Ünnep a miskolci időseknél

Ötletek a misszióra, Szerző: Fekete Istvánné - Február 10. 123

A miskolci Füzes utcai gyülekezet elhatározta, hogy a szeretet ünnepén boldoggá teszi a Martintelepi Idősek Otthonában élők mindennapjait.

Örültek neki, és lelkesen vettek részt felnőttek és gyerekek az előkészületekben. Készítettek nagyon szép könyvjelzőket bibliai Igékkel, mézeskalácsokat, és adtunk még egy-egy könyvet is. Az ajándékok készítése nagyon jó hangulatban zajlott. Mindenki érezte, milyen nagy élmény lesz ez az otthon lakóinak.

Kis műsorral is készültünk: hangszeres előadások, énekkari számok és vers tette színessé a délutánt.

Olyan jó érzés volt, hogy szeretetet, boldogságot sugallhattunk a szívekbe. Kimondhatatlan élmény látni a könnyező szemeket, a hálás mosolyokat, a velünk éneklőket, ahogy a nénik és bácsik kifejezték hálájukat. Megfogták a kezünket, és meghatódva mondták, hogy nagyon köszönik, és remélik, máskor is meglátogatjuk őket.

Meg is vendégeltek bennünket, a szereplők pedig egy-egy doboz csokoládét kaptak.

Nem tudom szavakba önteni azt a melegséget, amit éreztünk! Biztosan eljövünk majd újra, sőt, szeretnénk felkeresni más idősek otthonát is, hogy a jó Isten szeretetét vigyük számukra.

 

Fekete Istvánné
Miskolc, Füzes utcai gyülekezet

 


 
2020_02/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

A hála szavai
Új

Evangélium egy kincstárnok szemével

Ma, 10:11

Tudjátok, hogy ki a világ leggazdagabb embere? Persze, biztos tudjátok. A világon élő leggazdagabb ember Jeff Bezos, az amazon.com alapítója. ... Azonban van még egy olyan személy, akinek a vagyona minden kincset felülmúlt. Ő volt az első kincstárnok.

Ötletek a misszióra
Új

Nyíregyháza: ami eddig megszokott volt, az most csoda

Ma, 09:06

A 2020. július 27-i reggelen komoly kincskeresési útra indultak a Nyíregyházáról jelentkező szünidei bibliatábor kis résztvevői. A kincskeresés egy hétig tartott, ahol minden nap közelebb kerültek a „nagy kincsesláda” felnyitásához.