Ha feltöltődnél reménnyel, használd a Reménycseppeket!

Ha feltöltődnél reménnyel, használd a Reménycseppeket!

Mit olvassunk ma?, Szerző: Gyürüs Panni - 2019. December 02. 169

„Csomagot hozott épp a postás. Megrendeltem egy könyvet, és ma meg is érkezett. A címe: Reménycseppek, írta: Gyürüs Panni. Már a címoldala is reményt keltő. Gondoltam, kicsit belelapozok, hogy lássam, mit is vettem. Észre sem vettem, hogy mialatt egyik történetet a másik után olvastam, mennyire eltelt az idő...”

A rövid írások mai nyelven szólnak a mai emberhez, közvetlen stílusban, érthetően. Leginkább olyan keresztényeknek, akik valahol menet közben elveszítették a hitüket, reményüket. Ez a könyv segít visszatalálni Istenhez, megtalálni a lelki békét és reményre lelni a reménytelenségben.

224 oldalon több mint 200 írás gyönyörű kivitelben 1980 forintért megrendelhető az alábbi e-mail-címen: panni.gyurus@gmail.com vagy ezen a telefonszámon: +36-30/66-43-125.

Igazán kedves ajándék lehet ez a kiadvány az év lezárására, a közeledő új év kezdetére.

 

Gyürüs Panni

 


 
#2019_12/01

Keresés a cikkek között

További új cikkek

A hála szavai
Új

Felolvasások tizedeinkhez és hálaadományainkhoz

Május 18.

Miért is adhatunk hálát a jó Istennek az elmúlt egy hétből? Ha gyorsan végigpörgetjük az eseményeket, jó érzés látni, hogy a Mindenható milyen sokszor megóvott minket bajtól, bosszúságtól, gondoskodott rólunk, vagy csempészett be egy-egy apró örömöt a mindennapjainkba.

Isten drága gyermekei
Új

80 snitt és kukacbáb

Május 18.

Pár hete tűnt fel, hogy valami nagyon jó készül a Facebookon a gyerekek számára. Én is rákattintottam, hogy megnézzem a videót a Gyermekszolgálatok oldalon, és akkor fedeztem fel Mihalec Dóri virtuális szombatiskoláit.