Ha feltöltődnél reménnyel, használd a Reménycseppeket!

Ha feltöltődnél reménnyel, használd a Reménycseppeket!

Mit olvassunk ma?, Szerző: Gyürüs Panni - 2019. December 02. 241

„Csomagot hozott épp a postás. Megrendeltem egy könyvet, és ma meg is érkezett. A címe: Reménycseppek, írta: Gyürüs Panni. Már a címoldala is reményt keltő. Gondoltam, kicsit belelapozok, hogy lássam, mit is vettem. Észre sem vettem, hogy mialatt egyik történetet a másik után olvastam, mennyire eltelt az idő...”

A rövid írások mai nyelven szólnak a mai emberhez, közvetlen stílusban, érthetően. Leginkább olyan keresztényeknek, akik valahol menet közben elveszítették a hitüket, reményüket. Ez a könyv segít visszatalálni Istenhez, megtalálni a lelki békét és reményre lelni a reménytelenségben.

224 oldalon több mint 200 írás gyönyörű kivitelben 1980 forintért megrendelhető az alábbi e-mail-címen: panni.gyurus@gmail.com vagy ezen a telefonszámon: +36-30/66-43-125.

Igazán kedves ajándék lehet ez a kiadvány az év lezárására, a közeledő új év kezdetére.

 

Gyürüs Panni

 


 
#2019_12/01

Keresés a cikkek között

További új cikkek

A hála szavai
Új

Evangélium egy kincstárnok szemével

Ma, 10:11

Tudjátok, hogy ki a világ leggazdagabb embere? Persze, biztos tudjátok. A világon élő leggazdagabb ember Jeff Bezos, az amazon.com alapítója. ... Azonban van még egy olyan személy, akinek a vagyona minden kincset felülmúlt. Ő volt az első kincstárnok.

Ötletek a misszióra
Új

Nyíregyháza: ami eddig megszokott volt, az most csoda

Ma, 09:06

A 2020. július 27-i reggelen komoly kincskeresési útra indultak a Nyíregyházáról jelentkező szünidei bibliatábor kis résztvevői. A kincskeresés egy hétig tartott, ahol minden nap közelebb kerültek a „nagy kincsesláda” felnyitásához.