Ha feltöltődnél reménnyel, használd a Reménycseppeket!

Ha feltöltődnél reménnyel, használd a Reménycseppeket!

Mit olvassunk ma?, Szerző: Gyürüs Panni - 2019. December 02. 308

„Csomagot hozott épp a postás. Megrendeltem egy könyvet, és ma meg is érkezett. A címe: Reménycseppek, írta: Gyürüs Panni. Már a címoldala is reményt keltő. Gondoltam, kicsit belelapozok, hogy lássam, mit is vettem. Észre sem vettem, hogy mialatt egyik történetet a másik után olvastam, mennyire eltelt az idő...”

A rövid írások mai nyelven szólnak a mai emberhez, közvetlen stílusban, érthetően. Leginkább olyan keresztényeknek, akik valahol menet közben elveszítették a hitüket, reményüket. Ez a könyv segít visszatalálni Istenhez, megtalálni a lelki békét és reményre lelni a reménytelenségben.

224 oldalon több mint 200 írás gyönyörű kivitelben 1980 forintért megrendelhető az alábbi e-mail-címen: panni.gyurus@gmail.com vagy ezen a telefonszámon: +36-30/66-43-125.

Igazán kedves ajándék lehet ez a kiadvány az év lezárására, a közeledő új év kezdetére.

 

Gyürüs Panni

 


 
#2019_12/01

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Áldásos istentisztelet Mezőgyánban

November 16.

Áldott szombatnapunk volt mezőgyáni gyülekezetünkben Hegyes-Horváth Géza testvérünkkel november 7-én! Hálásak vagyunk, mert ebben a viszontagságos időben, amikor annyi beteg van, ő eljött hozzánk. Hálásak vagyunk Istenünknek is azért, hogy még van gyülekezetünk, és személyesen örvendezünk egymásnak.

Egészségünkre!
Új

Miskolci túrasorozatok

November 16.

Túrasorozatunk második alkalmával ismét Bükkszentkeresztre vettük az irányt...