Hajdúböszörmény elbúcsúzott

Hajdúböszörmény elbúcsúzott

A hála szavai, Szerző: Terdik-Forgács Mária - 2019. November 19. 271

„A te házad iránt érzett féltő szeretet emészt engem.” (János 2:17)

A hajdúböszörményi gyülekezetben 2019. november 9-én különleges emléknapot és jubileumi – 80 éves – évfordulót tartottunk, és egyben a régi imaháztól is elbúcsúztunk.

Erre a napra meghívást kaptak a böszörményi gyülekezetből elszármazottak és mindazok, akiknek valaha valamilyen kötődése volt a gyülekezethez. Közel 150-en gyűltünk össze erre a csodás idővel megáldott napra.

Az igei gondolatokat délelőtt Ócsai Tamás unióelnök tolmácsolásában hallhattuk, és délután pedig a valaha itt szolgált vagy valamilyen kötődéssel bíró lelkészek és testvérek visszaemlékezéseit hallhattuk az itt eltöltött időről.

Rendkívül jó hangulatú, felemelő és áldásokban gazdag volt ez az alkalom szerintem minden résztvevő számára.

A nap rendkívüli programja volt, hogy délután még a közel 5 éve épülő új gyülekezeti házat is meg lehetett tekinteni szinte már teljesen kész állapotában, mely épület avatására 2020 tavaszán kerül majd sor.

 

Terdik-Forgács Mária
Hajdúböszörmény

 

 

 

 


 
#2019_11/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

A hála szavai
Új

Felolvasások tizedeinkhez és hálaadományainkhoz

Május 18.

Miért is adhatunk hálát a jó Istennek az elmúlt egy hétből? Ha gyorsan végigpörgetjük az eseményeket, jó érzés látni, hogy a Mindenható milyen sokszor megóvott minket bajtól, bosszúságtól, gondoskodott rólunk, vagy csempészett be egy-egy apró örömöt a mindennapjainkba.

Isten drága gyermekei
Új

80 snitt és kukacbáb

Május 18.

Pár hete tűnt fel, hogy valami nagyon jó készül a Facebookon a gyerekek számára. Én is rákattintottam, hogy megnézzem a videót a Gyermekszolgálatok oldalon, és akkor fedeztem fel Mihalec Dóri virtuális szombatiskoláit.