Tesz-Vesz Gyülekezet Szabadkígyóson

Tesz-Vesz Gyülekezet Szabadkígyóson

Ötletek a misszióra, Szerző: Csiakiné Szerb Erika - 2019. November 04. 111

Október 26-án szombaton délután került megrendezésre az első Tesz-Vesz Gyülekezet Szabadkígyóson, a helyi Művelődési Házban. Közösségünk számára nem idegen a keresztény gyerekprogramok szervezése, mivel éveken keresztül rendszeresen rendeztünk meg játszóházat, ahol bibliai témájú bábelőadás és kézműves foglalkozás várta a gyerekeket. Tapasztalatunk, hogy községünkben a gyerekprogramjainkat szívesen látogatják a helyiek, ezért is mondtunk igent a medgyesegyházi testvérek felajánlására, hogy közösen rendezzük meg a Tesz-Vesz Gyülekezetet Kígyóson is. Sok munka és készülődés előzte meg az első alkalmat.

Örömünkre szolgált, hogy a gyerekek és a szülők, nagyszülők is élvezték a korhű jelmezben előadott József történetét, és az énekeket velünk együtt énekelték. A kézműves foglalkozás alatt pedig lehetőségünk nyílt beszélgetésre is a vendégekkel. Jó volt hallani, hogy a (nem adventista) szülők fontosnak tartják azt, hogy a gyermekeik megismerjék Istent és a keresztény hitet. A folytatásban további három témát: Eszter királyné, Jézus születése és a csodálatos halfogás történetét dolgozzuk fel.

Bízunk benne, hogy az ilyen rendezvények minél több látogatót vonzanak, és minél többen felismerik, hogy szükségük van Isten jelenlétére az életükben.

 

Csiakiné Szerb Erika
Szabadkígyós

 

 


 
#2019_11/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Magvetés a magtárban

Június 29.

Kedves testvérek, friss örömünket szeretném megosztani veletek.

Ötletek a misszióra
Új

Több száz csomagnyi segítség

Június 29.

A koronavírus-járvány számos hatással volt az egész világra, így Magyarországra is. Az elmúlt hónapokban sokan vesztették el a munkájukat, és ennek kapcsán családok megélhetése került veszélybe.