Szívügyünk, hogy hosszú ideig élj

Szívügyünk, hogy hosszú ideig élj

Egészségexpo Békéscsabán

Egészségünkre!, Szerző: Fürj Edina - 2019. Október 08. 114

Egyre több ember igyekszik tudatosan átgondolni és kialakítani az életmódját, ami nem mindig egyszerű, mert sokszor az egymásnak ellentmondó irányzatok egymással ellentétes tanácsai elbizonytalaníthatják az érdeklődőt. Egyházunk egészségügyi üzenetében az a csodálatos, hogy koherens egész, ami tudományos háttérrel rendelkezik, az eredményeit pedig kutatások is bizonyítják.

Emiatt is a szívügyünk, hogy ezt ismertté tegyük az emberek között Békéscsabán. Ezért rendezünk évről évre expót, ahol egészségügyi méréseket végzünk nyolc állomáson (megmérjük a vércukorszintet, a tüdőkapacitást, a pulzust, a testzsírszázalékot, teszt segítségével az egészségéletkort), ételkóstolót tartunk, hasznos információkkal látjuk el az érdeklődőket, és a segítő testvérek tapasztalatai is erősítik a látogatókat.

Idén szeptember 25-én (szerdán) rendeztük meg az expót, amikor aznap délután két előadást is meghallgathattak a vendégek, amit az eleki dr. Demény János és a tiszaburai dr. Horváth Balázs tartott. (Ezek megtekinthetőek lesznek a honlapunkon: a bekescsaba.adventista.hu-n.)

Mi magunk is örülünk annak, hogy segíthetünk, mert ezek az együtt töltött órák közösségileg is sokat adnak nekünk. Illetve az idei év tapasztalatai alapján szeretnénk majd újragondolni ezt a programot, hogy hatékonyabbak lehessünk az emberek elérésében és az üzenet ismertté tételében.

 

Fürj Edina
Békéscsaba

 


 
#2019_10/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Magvetés a magtárban

Június 29.

Kedves testvérek, friss örömünket szeretném megosztani veletek.

Ötletek a misszióra
Új

Több száz csomagnyi segítség

Június 29.

A koronavírus-járvány számos hatással volt az egész világra, így Magyarországra is. Az elmúlt hónapokban sokan vesztették el a munkájukat, és ennek kapcsán családok megélhetése került veszélybe.