A TÁBOR

A TÁBOR

Ötletek a misszióra, Szerző: Kovács Lászlóné Saci - 2019. Augusztus 08. 279

Mentek a TÁBORBA? – kérdezte a barátnőm július elején. Alapvető – válaszoltam. Nem volt kérdés, hogy az évek rutinja most sem törik meg, mégsem a megszokás vitt el újra a missziói szolgálatot középpontba helyező bózsvai táborba, hanem a vágy, hogy a jelenlévőkhöz kapcsolódva találkozzak Jézussal.
Ezen a héten a TALÁLKOZÁS mozzanatait részleteztük. Mit jelent, amikor Jézus megszólít, elhív, milyen döntésekre van szükség a követéshez, és milyen örömteli meglepetések következnek ezután? Mit jelent Jézussal menni az úton, kirándulni vele, mert Ő a túravezető, ha rábízom a vezetést? Szó volt a hazaérkezés semmihez nem fogható boldogságáról, mert találkozni szemtől szemben az igazi.
Az időjárás kissé hűvös volt, de a kirándulásokhoz éppen jó. Fantasztikus volt a panoráma, amit élvezhettünk a megtett kapaszkodók után, vagy felfrissülhettünk az erdei ösvényeken, amikor gyönyörű vízeséseket látogattunk meg.  Szabad perceinkben sok kreatív, alkotó lehetőség közül választhattunk, és a bátrabbak a "szabadulószoba" titkainak keresését is bevállalhatták.
Egyszóval: jó volt. Kicsik-nagyok együtt mókázhattunk-túrázhattunk-pihenhettünk-kapcsolódhattunk. Új kapcsolatok alakultak ki, találkozhattunk Jézussal. Már vele járunk. Gyere te is!

 

Kovács Lászlóné Saci
Szeged


 
#2019_08/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Kitekintő
Új

Vastag füstréteg, amíg a szem ellát…

Október 19.

Most is jól emlékszem rá, hogy milyen mélyen érintett, amikor tavaly az amazonasi esőerdőket vagy éppen az Ausztráliát érintő súlyos tüzekről hallottam. Minden nap imádkoztunk itthon... Akkor még nem gondoltam arra, hogy egyszer én is érintett lehetek.

Ötletek a misszióra
Új

Megbillent a világ

Október 19.

A feladatunk most nehezebb, mint bármikor, hiszen a járványügyi helyzet rendkívüli kihívásokat okozott. A változások mindenkire hatással vannak – ha ehhez nem tudunk rugalmasan igazodni, ha elakadunk egy-egy fejlődési fázisban, akkor sűrűsödnek a konfliktusok...