A találkozás, amit nem lehet kihagyni!

A találkozás, amit nem lehet kihagyni!

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Bicskei Róbert - 2019. Június 17. 293

Jókedv, nevetés, vidámság, barátok, foci, túrázás, sziklamászás, éneklés, komoly lelki élmények és tartós testi-lelki feltöltekezés, valamint finom ételek és csodálatos környezet. Ezeket mind megtalálod Bózsván, a Találkozás Jézussal bibliai táborban!

Ha keresed Istent, de további hitimpulzusokra van szükséged hited megerősödéséhez; vagy ha olyan baráti közösségre vágysz, ahol bátran felteheted az önmagaddal, Istennel, a vallással és a Bibliával kapcsolatos kérdéseidet, akkor itt a helyed a Találkozás Jézussal bibliai táborban! Felkészült lelkészek, nyitott szívű lelkigondozók, kedves barátok és ismerősök várnak rád.

A tábor célja, hogy megtörténjen a TALÁLKOZÁS JÉZUSSAL, és a táborozók az év többi napjaira is magukkal tudják vinni Krisztus szeretetét és jelenlétének valóságát. Gyere el, várunk! Hozd magaddal egy barátodat is!
 

Regisztrálj most, mert a határidő néhány napon belül lejár!
 www.talalkozasjezussal.hu

Szeretettel várunk! :)

 

Bicskei Róbert lelkész
Mártély

 


 
#2019_06/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

A hatos fogat befutott, avagy a történet folytatódik

Június 14.

Már több cikket is írtunk Tiszaburáról, de ilyet még nem.

Ötletek a misszióra
Új

Látogatás a minisztériumban

Június 14.

Nem sok földi halandó ember életében adódik meg a lehetőség, hogy élete során legalább egyszer ellátogasson országának valamely minisztériumi irodájába. De a lelkészi közösség soraiban se mindennapi esemény, hogy miniszterekkel vagy államtitkári személyekkel beszélgessenek.