A találkozás, amit nem lehet kihagyni!

A találkozás, amit nem lehet kihagyni!

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Bicskei Róbert - 2019. Június 17. 205

Jókedv, nevetés, vidámság, barátok, foci, túrázás, sziklamászás, éneklés, komoly lelki élmények és tartós testi-lelki feltöltekezés, valamint finom ételek és csodálatos környezet. Ezeket mind megtalálod Bózsván, a Találkozás Jézussal bibliai táborban!

Ha keresed Istent, de további hitimpulzusokra van szükséged hited megerősödéséhez; vagy ha olyan baráti közösségre vágysz, ahol bátran felteheted az önmagaddal, Istennel, a vallással és a Bibliával kapcsolatos kérdéseidet, akkor itt a helyed a Találkozás Jézussal bibliai táborban! Felkészült lelkészek, nyitott szívű lelkigondozók, kedves barátok és ismerősök várnak rád.

A tábor célja, hogy megtörténjen a TALÁLKOZÁS JÉZUSSAL, és a táborozók az év többi napjaira is magukkal tudják vinni Krisztus szeretetét és jelenlétének valóságát. Gyere el, várunk! Hozd magaddal egy barátodat is!
 

Regisztrálj most, mert a határidő néhány napon belül lejár!
 www.talalkozasjezussal.hu

Szeretettel várunk! :)

 

Bicskei Róbert lelkész
Mártély

 


 
#2019_06/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Kitekintő
Új

Vastag füstréteg, amíg a szem ellát…

Október 19.

Most is jól emlékszem rá, hogy milyen mélyen érintett, amikor tavaly az amazonasi esőerdőket vagy éppen az Ausztráliát érintő súlyos tüzekről hallottam. Minden nap imádkoztunk itthon... Akkor még nem gondoltam arra, hogy egyszer én is érintett lehetek.

Ötletek a misszióra
Új

Megbillent a világ

Október 19.

A feladatunk most nehezebb, mint bármikor, hiszen a járványügyi helyzet rendkívüli kihívásokat okozott. A változások mindenkire hatással vannak – ha ehhez nem tudunk rugalmasan igazodni, ha elakadunk egy-egy fejlődési fázisban, akkor sűrűsödnek a konfliktusok...