Mert adni jó!

Mert adni jó!

Ötletek a misszióra, Szerző: Balogné Süli Beáta - 2019. Március 25. 106

December 15-én a Boldog Otthon Alapítvány Női Köre Mosoly Bábcsoportja, az ADRA (Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány), az ETF Alapítvány, a Család és Karrierpont, a Védőnői Szolgálat, az adventista egyház medgyesegyházi gyülekezete, a Medgyesegyházi Advent Énekegyüttes, a Stangli Sütöde és sok-sok magánszemély támogatásával a Teszvesz gyülekezetünk családi karácsonyt és cipősdoboz-ajándékozási alkalmat tartott.

A Szabad-e bejönni Betlehemet mondani? című bábelőadás után közösen adventi énekeket énekeltünk, azután következett az ajándékcsomagok átadása, kaláccsal és teával kedveskedtünk a megjelenteknek, végül az összegyűjtött ruhákból, cipőkből vihettek a családtagjaiknak is.

Mi örömmel szállítottunk, gyűjtöttünk, készültünk, csomagoltunk, dobozoltunk, hogy ezen a napon 36 család 65 gyermekének szívébe örömöt, arcára mosolyt csaljunk. Bízunk benne, hogy sikerült!

Köszönjük mindenkinek a segítséget, támogatást! Hálásak vagyunk Istenünknek, hogy eljutottunk odáig, hogy a helyi civil szervezetek örömmel kapcsolódnak be a munkánkba. Folytatjuk eddigi tevékenységünket, hiszen nagy szükség van rá itt, az ország déli részében!
 

Balogné Süli Beáta
Medgyesegyházi gyülekezet


 
#2019_03/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

A hála szavai
Új

Felolvasások tizedeinkhez és hálaadományainkhoz

Május 18.

Miért is adhatunk hálát a jó Istennek az elmúlt egy hétből? Ha gyorsan végigpörgetjük az eseményeket, jó érzés látni, hogy a Mindenható milyen sokszor megóvott minket bajtól, bosszúságtól, gondoskodott rólunk, vagy csempészett be egy-egy apró örömöt a mindennapjainkba.

Isten drága gyermekei
Új

80 snitt és kukacbáb

Május 18.

Pár hete tűnt fel, hogy valami nagyon jó készül a Facebookon a gyerekek számára. Én is rákattintottam, hogy megnézzem a videót a Gyermekszolgálatok oldalon, és akkor fedeztem fel Mihalec Dóri virtuális szombatiskoláit.