Mert adni jó!

Mert adni jó!

Ötletek a misszióra, Szerző: Balogné Süli Beáta - 2019. Március 25. 179

December 15-én a Boldog Otthon Alapítvány Női Köre Mosoly Bábcsoportja, az ADRA (Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány), az ETF Alapítvány, a Család és Karrierpont, a Védőnői Szolgálat, az adventista egyház medgyesegyházi gyülekezete, a Medgyesegyházi Advent Énekegyüttes, a Stangli Sütöde és sok-sok magánszemély támogatásával a Teszvesz gyülekezetünk családi karácsonyt és cipősdoboz-ajándékozási alkalmat tartott.

A Szabad-e bejönni Betlehemet mondani? című bábelőadás után közösen adventi énekeket énekeltünk, azután következett az ajándékcsomagok átadása, kaláccsal és teával kedveskedtünk a megjelenteknek, végül az összegyűjtött ruhákból, cipőkből vihettek a családtagjaiknak is.

Mi örömmel szállítottunk, gyűjtöttünk, készültünk, csomagoltunk, dobozoltunk, hogy ezen a napon 36 család 65 gyermekének szívébe örömöt, arcára mosolyt csaljunk. Bízunk benne, hogy sikerült!

Köszönjük mindenkinek a segítséget, támogatást! Hálásak vagyunk Istenünknek, hogy eljutottunk odáig, hogy a helyi civil szervezetek örömmel kapcsolódnak be a munkánkba. Folytatjuk eddigi tevékenységünket, hiszen nagy szükség van rá itt, az ország déli részében!
 

Balogné Süli Beáta
Medgyesegyházi gyülekezet


 
#2019_03/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Barta Sándorné szülinapja

Ma, 13:33

A kamuti művelődési házban általában evangelizációs előadásokat szoktunk tartani. De nem így volt ez június 21-én. Ezen a napon azért gyűltünk össze az intézmény nagytermében, hogy együtt adjunk hálát Istennek azért, hogy Barta Sándorné Jolánka néni már 90 éve közöttünk van.

„Ez az az út, ezen járjatok.“
Új

Senkit ne hagyjunk magára!

Ma, 13:28

„Mindenre van erőm Krisztusban, aki engem megerősít” – ezzel az alapigével foglalkoztunk a debreceni tanévnyitó istentiszteleten. Bátorítást, erőt vigasztalást meríthettünk a gondolatból, hogy Isten mindig, minden pillanatban készen áll arra, hogy velünk legyen, hogy átsegítsen a kihívásokon...