Ifjúsági szilveszter Orosházán

Ifjúsági szilveszter Orosházán

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Rajki Dávid - 2019. Január 17. 161

Háromnapos ifjúsági rendezvénnyel zártuk az ó évet, és köszöntöttük az új évet Orosházán. 25–30-an gyűltünk össze az ország több pontjából, de még határon túlról is érkeztek résztvevők.

Vasárnap és hétfőn két áhítaton beszélgethettünk, az egyiken arról, hogy ne cipeljük magunkkal a múlt terheit, és Isten hogyan ad erőt az életben a jó döntések meghozatalához, valamint egy közös ifjúsági úrvacsorát is átéltünk, a másikon pedig a jövő évre kaptunk hasznos útmutatást, bibliai tanácsokat.

Ezen kívül sportoltunk, társasjátékokkal játszottunk, illetve még egy szerepjátékban egy rejtélyt is megoldottunk. A sok beszélgetés, játék, valamint kevés alvás után elsején elmentünk Gyopárosfürdőre, ahol az élmény- és gyógymedencékben pihentünk, regenerálódtunk, majd egy közös pizzázást követően elköszöntünk egymástól.

Örülünk, hogy együtt tölthettük ezt a pár napot, és Isten áldásával kezdhettük meg a 2019-es évet.
 

Rajki Dávid

Orosháza


 
#2019_01/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Magvetés a magtárban

Június 29.

Kedves testvérek, friss örömünket szeretném megosztani veletek.

Ötletek a misszióra
Új

Több száz csomagnyi segítség

Június 29.

A koronavírus-járvány számos hatással volt az egész világra, így Magyarországra is. Az elmúlt hónapokban sokan vesztették el a munkájukat, és ennek kapcsán családok megélhetése került veszélybe.