Gyermekbemutató Nyíregyházán

Gyermekbemutató Nyíregyházán

Isten drága gyermekei, Szerző: Horváthné Ágoston Zsuzsanna - 2018. Augusztus 26. 86

A jó Isten emberrel szembeni bizalmát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy gyermekek nevelését bízza ránk. Libor László és felesége, Adrienn, a nyíregyházi gyülekezet tagjai 2018. augusztus 4-én hálával hozták második kislányukat, Szonját Isten elé, hogy életére áldást kérjenek.

Az istentiszteleten Bálint György, a gyülekezet lelkésze hirdette az Igét, és imádkozott Szonjáért és a szülőkért, kérve a Teremtőt, hogy ezt a nemes, de egyben sok kihívással járó feladatot bölcsen tudják végezni.

Mi, a gyülekezet tagjai, örülünk annak, hogy Szonja és nővére, Leila hozzánk tartoznak. Szeretnénk közösségünket olyan hellyé tenni, ahol ők is lelki otthonra találnak.

 

Horváthné Ágoston Zsuzsanna

Nyíregyháza


 
#2018_08/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Ez az az út, ezen járjatok.“
Új

Ha kapnál egy vásznat, te hogyan festenéd meg Jézust?

Július 02.

Egész életemben úgy gondoltam Jézusra, mint egy felnőtt férfira, akinek ilyen-olyan különleges képességei vannak. Meglátja az ember gondolatait, bárkivel képes együtt érezni, és azonnal kész valamilyen jó tanácsot adni.

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Hegyek-völgyek között…

Július 02.

Idén pünkösdkor, 2019. június 7–10 között nagyszerű közösségépítő kiránduláson vettünk részt a Debrecen, Munkácsy utcai gyülekezet tagjaival és a barátainkkal.