Mikor Egyiptom ellátogat Nyíregyházára

Mikor Egyiptom ellátogat Nyíregyházára

Ötletek a misszióra, Szerző: Csalami Renáta - 2018. Augusztus 26. 75

2018. augusztus 13 és 18 között szünidei Biblia-tábort szerveztünk Nyíregyházán a gyülekezeti gyerekiskolásoknak és külsős vendégeinknek. 12 gyerekkel foglalkoztunk egy héten keresztül, és József történetét boncolgattuk a hitben való kitartás és Isten elveihez való hűség kapcsán. A gyerekek többek között megtanulhatták, hogy Isten mindig erőt ad, hogy kitartsanak a hitük mellett, az Úr embereket használ fel a tervei véghezviteléhez, és azt, hogy nála mindig van újrakezdés.

A tanulás mellett kézműves foglalkozásra és játékra is bőven akadt idő, ebéd után pedig videón is megnézhették az aznapi történetet. Szombaton, a táborzáró istentiszteleten a gyerekek felolvasták József történetét, és énekkel dicsérték az Urat. Az igei gondolatokat Szász Péter testvér szólta ugyancsak József története alapján. Zárásként minden résztvevő gyerek kapott ajándékba egy csoportképes bögrét, hogy év közben is emlékezzenek a táborban történtekre és hallottakra. A történtekről meséljenek még a mellékelt képek is!

 

Csalami Renáta

Nyíregyháza


 
#2018_08/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Párhuzamok és kapcsolódások: az Úr mindennapi csodái

Október 08.

Egy időpont: 2019. szeptember 21. (szombat) Két helyszín: Békéscsaba és Debrecen Két program: a „Ki a sótartóból!”-konferencia és egy keresztség

Portré
Új

Mint ősszel a falevél…

Október 08.

Mit gondoltok, mekkora súlya lehet 1,5 kamionnyi vagy 30 raklap Bibliának? Ezt mi csak sejthetjük, de egyik testvérünk pontosan tudja, mert mostanra ajándékozott oda ennyi Szentírást a jó Isten neve megdicsőítésére és sokak áldására.