Mikor Egyiptom ellátogat Nyíregyházára

Mikor Egyiptom ellátogat Nyíregyházára

Ötletek a misszióra, Szerző: Csalami Renáta - 2018. Augusztus 26. 61

2018. augusztus 13 és 18 között szünidei Biblia-tábort szerveztünk Nyíregyházán a gyülekezeti gyerekiskolásoknak és külsős vendégeinknek. 12 gyerekkel foglalkoztunk egy héten keresztül, és József történetét boncolgattuk a hitben való kitartás és Isten elveihez való hűség kapcsán. A gyerekek többek között megtanulhatták, hogy Isten mindig erőt ad, hogy kitartsanak a hitük mellett, az Úr embereket használ fel a tervei véghezviteléhez, és azt, hogy nála mindig van újrakezdés.

A tanulás mellett kézműves foglalkozásra és játékra is bőven akadt idő, ebéd után pedig videón is megnézhették az aznapi történetet. Szombaton, a táborzáró istentiszteleten a gyerekek felolvasták József történetét, és énekkel dicsérték az Urat. Az igei gondolatokat Szász Péter testvér szólta ugyancsak József története alapján. Zárásként minden résztvevő gyerek kapott ajándékba egy csoportképes bögrét, hogy év közben is emlékezzenek a táborban történtekre és hallottakra. A történtekről meséljenek még a mellékelt képek is!

 

Csalami Renáta

Nyíregyháza


 
#2018_08/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Ez az az út, ezen járjatok.“
Új

Ha kapnál egy vásznat, te hogyan festenéd meg Jézust?

Július 02.

Egész életemben úgy gondoltam Jézusra, mint egy felnőtt férfira, akinek ilyen-olyan különleges képességei vannak. Meglátja az ember gondolatait, bárkivel képes együtt érezni, és azonnal kész valamilyen jó tanácsot adni.

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Hegyek-völgyek között…

Július 02.

Idén pünkösdkor, 2019. június 7–10 között nagyszerű közösségépítő kiránduláson vettünk részt a Debrecen, Munkácsy utcai gyülekezet tagjaival és a barátainkkal.