Ki a sótartóból missziótalálkozó és képzés

Ki a sótartóból missziótalálkozó és képzés

„Gyertek, gyűljünk össze!“, 2018. Augusztus 08. 139

Üdvözletül: „Válaszszatok magatoknak még ma, akit szolgáljatok… én azonban és az én házam az Úrnak szolgálunk.” Mk 16:15


Kedves Testvérek!

Örömmel értesítünk benneteket arról, hogy közeledik a Ki a sótartóból missziótalálkozó és képzés ötödik alkalma, amelyre szeretettel várjuk azokat a testvéreket, akiknek a szívében ég a vágy, hogy bizonyságot tegyenek Megváltónk szeretetéről, és úgy érzik, hogy szükségük van bátorításra és útmutatása a még hatékonyabb munkához. Természetesen várjuk azokat is, akik bár tudják, hogy jó lenne kivenni részüket Isten művében, de még nem ég annyira a szívükben a vágy. Ezen az alkalmon ők is meghallhatják Isten szerető hívását és megkaphatják az Ő felhatalmazását.
 

Ennek jegyében szervezzük meg a következő egyházterületi missziós szombatot szeptember 22-re (10:00 órai kezdettel) a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjába. Szeretettel várjuk azokat a testvéreket, akik részesei akarnak lenni egy nagy missziós mozgalomnak, amelyben közösen keressük Isten vezetését és azt, hogy hogyan adjunk nagyobb teret a Szentlélek hatalmának szolgálatunkban.
 

Ezen a szombaton hazai előadónk lesz: Mihalec Gábor testvér, aki arról fog beszélni, hogy milyen fontos a család a misszió szempontjából; hogyan végezhetünk missziót családunkban és az egyház milyen segítséget tud nyújtani a gyülekezeten kívüli családoknak, amelynek segítségével bemutathatjuk Jézust és a megváltást a körülöttünk élő embereknek. A délutáni alkalom pedig arról szól majd, hogy hogyan végezzük missziós munkánkat a megfelelő igényességgel, ami méltó Mindenható Istenünkhöz és a tőle kapott küldetésünkhöz.
 

További információkat találsz a mellékelt plakáton és információs lapon, amelyeket kérünk kihelyezni a gyülekezet hirdetőtáblájára. Kérünk, hogy fogjatok össze az utazás megszervezésében.

Végül imádkozzatok azért, hogy az Úr Jézus áldása legyen a kezdeményezésen, és vegyétek nagyon komolyan ezt a meghívást! Csak együtt teljesíthetjük áldott küldetésünket.

További információ és regisztráció a kiasotartobol.adventista.hu honlapon vagy a +36 30 292 0621-es telefonszámon.

 

Testvéri szeretettel:

Hegyes-Horváth Géza - egyházterületi elnök

Dankó Ferenc - egyházterületi titkár

ifj. Szőllősi Árpád - egyházterületi pénztáros


 
#2018_08/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Nagy az öröm, mikor együtt örülünk Isten tetteinek!

Június 03.

A tiszaburai romamisszió a szolnoki gyülekezet missziója. Tiszabura 65 km-re van Szolnoktól, azonban a távolság ellenére a szolnoki lelkészek és testvérek áldozatos szívvel dolgoznak már 6–8 éve az ott élő roma családokért. Ez hosszú idő, és Isten úgy látta jónak, hogy segítséget küldjön számukra.

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Ördögöt űztünk egész nap…

Június 03.

…de szeretnénk majd máskor is ilyen szombatokat! Talán évente egyszer jó lenne hasonlót szervezni, nem kéne várni vele újabb 100 évet. A 200. évfordulót már az Új Jeruzsálemben tartjuk, onnan már nem kell űzni senkit…