Ifitábor Bózsván 2018-ban

Ifitábor Bózsván 2018-ban

Gondol újra - Kapcsolódj igazán

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Nagy Panka - 2018. Július 25. 94

Az idei bózsvai ifitábor a kapcsolódásról szólt. Minden nap reggelén különböző előadásokat hallgathattunk meg erről a témáról: Kapcsolódj. Mi is az a kapcsolódás, hogy kell kapcsolódni, egyáltalán mihez is kapcsolódunk? Majd a reggeli áhítatot követve izgalmas beszélgetésekre lehetett beülni. Ezeket az alkalmakat a korunkbeli fiatalok tartották mindenféle aktuális témáról.

A délután folyamán többfajta interaktív programon vehettek részt a táborozók. Például egyik nap kimentünk a közeli erdőbe számháborúzni. Persze ez nem sima számháború volt, mert itt a zászlók helyett a csapatoknak hol autógumit, hol plüssmackót kellett elrabolni a többi csapattól.

Egy másik napon pedig egy kastélyparkba mentünk játszani. Itt lehetett métázni, röpizni, British bulldogozni meg frizbifocizni. Aki pedig az árnyékban szeretett volna pihenni, annak logistorykkal készült a szervező csapat. Voltunk egész napos kiránduláson is Szlovákiában, ahol kenuztunk meg túráztunk.

A későbbiekben a falusi tennivalókba is besegítettünk. Például kerítést festettünk, egy idős néninek segítettünk összeszedni a lepergett gyümölcsöket, és szénát pakoltunk. És közben vicces feladatokat kellett csinálnunk. A hetet egy szép, baráti társaságban ünnepelt szombatnap zárta, melynek végén tábortüzet is gyújtottunk. A tűz körül mindenféle vicces cserkészjátékot játszottunk.

Én személy szerint nagyon jól éreztem magam. Nagyon szeretem az ilyen ifjúsági alkalmakat, mert ilyenkor sok új emberrel ismerkedhetek meg, és több nézőpontból is láthatom a világot.
 

Nagy Panka


 
#2018_07/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Nagy az öröm, mikor együtt örülünk Isten tetteinek!

Június 03.

A tiszaburai romamisszió a szolnoki gyülekezet missziója. Tiszabura 65 km-re van Szolnoktól, azonban a távolság ellenére a szolnoki lelkészek és testvérek áldozatos szívvel dolgoznak már 6–8 éve az ott élő roma családokért. Ez hosszú idő, és Isten úgy látta jónak, hogy segítséget küldjön számukra.

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Ördögöt űztünk egész nap…

Június 03.

…de szeretnénk majd máskor is ilyen szombatokat! Talán évente egyszer jó lenne hasonlót szervezni, nem kéne várni vele újabb 100 évet. A 200. évfordulót már az Új Jeruzsálemben tartjuk, onnan már nem kell űzni senkit…