Beharangozó

Beharangozó

„Ez az az út, ezen járjatok.“, Szerző: Hegyes-Horváth Géza - 2018. Május 17. 168

Kedves testvérek!

Üdvözletül: „Mint hideg víz a tikkadt embernek, olyan a messze földről kapott jó hír.” (Példabeszédek 25:25) Örömmel indítjuk útnak a TETHírek hírlevelet, amely a Tiszavidéki Egyházterület újabb szolgálata a Tiszavidéki Egyházterület gyülekezetei és testvérei számára. Ezzel a szolgálatunkkal is szeretnénk a közösséget építeni a gyülekezetek és az egyházterület vezetése, valamint gyülekezet és gyülekezet között.

Ezen szolgálat keretében rendszeres hírlevelet teszünk közzé az egyházterület levelezőlistáján, a TETInfón az egyházterület és a gyülekezetek által szervezett programokról, rendezvényekről; bemutatkoznak a gyülekezetek és a lelkészek; írunk sikeres missziós kezdeményezésekről, programokról, amelyek ötletekkel szolgálhatnak másoknak, és imaközösséggé formálhatnak bennünket, hogy tudjunk egymásért és egymás munkájáért imádkozni.

Ezt a szolgálatot Dankó Ferenc testvér, a Tiszavidéki Egyházterület titkára koordinálja, a szerkesztői feladatokat pedig Czinkota Orsolya végzi. Szolgálatukra és erőfeszítéseikre Isten gazdag áldását kérjük, hogy szolgálatuk áldás legyen a gyülekezetek számára.

A Bibliában azt olvassuk, hogy „az Úr Józsuéval volt, és elterjedt a híre az egész országban” (Józsué 6:27). Isten velünk van! Hadd terjedjen ennek is a jó híre az egyházterület gyülekezetiben, mert „a csillogó szemek megörvendeztetik a szívet, a jó hír felüdíti a testet” (Példabeszédek 15:30).
 

Testvéri szeretettel:

Hegyes-Horváth Géza

a Tiszavidéki Egyházterület elnöke


 
#2018_05/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Szkanderasztal és fogadalmak

Január 13.

Lassan két hete, hogy ránk köszöntött az új év, 2020, amit jó pár adventista fiatal Szegeden ünnepelt. A regionális ifjúsági alkalom keretén belül majdnem 30 fiatal érkezett az ország különböző pontjairól.

Ötletek a misszióra
Új

Alkalmas és alkalmatlan időben…?

Január 13.

... mikor is alkalmas az idő egy szabadtéri, zenés misszióra?