Szkanderasztal és fogadalmak

Szkanderasztal és fogadalmak

Isten drága gyermekei, Szerző: Schüszler Dávid - Január 13. 111

Lassan két hete, hogy ránk köszöntött az új év, 2020, amit jó pár adventista fiatal Szegeden ünnepelt. A regionális ifjúsági alkalom keretén belül majdnem 30 fiatal érkezett az ország különböző pontjairól. A legtöbben Szegedet és Baját képviselték, de volt debreceni és kondorosi vendégünk is. 

A helyszín a szegedi Adventista Gyülekezet volt, ahol nem először gyűltek össze a fiatalok búcsúztatni az óévet és köszönteni az újat. 

A programot igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki remekül érezze magát. Szerencsére ehhez rengeteg eszköz állt a rendelkezésre. Pingpong-, csocsó- és szkanderasztal várta a nem társasjátékozni vágyókat. Volt több mint 20 féle társasjátékunk, amiből lehetett választani, valamint az este folyamán többször is körbeülve játszott a csapat.

Mivel minden fiatal hozott magával valami apróságot, egész este rengeteg nassolnivaló és üdítő állt a rendelkezésünkre, a hatalmas családi pizzákon kívül. 

Éjfélkor a csapat a Széchenyi téri tűzijátékot csodálta meg a csípős hidegben, majd a gyülekezetbe visszatérve pezsgővel köszöntöttük 2020-at. Ezután kisebb csoportokra bontva beszélgettünk a fogadalmakról, a zsidóság és a mi életünk kapcsán párhuzamokról, különbségekről.

A fiatalok nagyon jól érezték magukat, és igazán jól bírták az éjszakázást. A legtöbben a reggeli első buszokkal mentek haza, de volt, aki kocsival érkezett.

Összességében egy áldásos és jó hangulatú regionális ifjúsági alkalmat tudhatunk a hátunk mögött, amit remélhetőleg jövőre megismétlünk. 

 

Schüszler Dávid
Szeged

 


 
2020_01/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Ünnep a miskolci időseknél

Február 10.

A miskolci Füzes utcai gyülekezet elhatározta, hogy a szeretet ünnepén boldoggá teszi a Martintelepi Idősek Otthonában élők mindennapjait.

Isten drága gyermekei
Új

A Szabolcsi Adventista Vegyeskar 10 éves szülinapjára

Február 10.

„Vígan énekelj az Úrnak, te egész föld! Szolgáljatok az Úrnak örvendezéssel; menjetek eléje vigassággal. ..."