Hálaadó istentisztelet Hajdúböszörményben

Hálaadó istentisztelet Hajdúböszörményben

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Terdik-Forgács Mária - November 04. 96

„...mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra.” (1Thesszalonika 5:18)

Nagy örömmel és várakozással a szívében gyűlt össze a hajdúböszörményi gyülekezet október 18-án, péntek este, szombatkezdő istentiszteletre és egyben hálát adva Istennek a betakarított terményekért és a már szinte majdnem teljesen kész új gyülekezeti házért.

Az Igét Szilasi Zoltán lelkész tolmácsolásában hallottuk, mindemellett versek, furulyaszolgálat és közös énekek hangzottak el ezen az alkalmon. Másnap délelőtt úrvacsorai alkalom volt a gyülekezetünkben, aminek az volt a különlegessége, hogy a terményekkel feldíszített asztal is ott állt az úrvacsorai jegyeket tartalmazó asztal mellett.

Emellett szeretettel hívunk és várunk minden böszörményi gyökerű testvérünket imaházbúcsúztató és jubileumi ünnepségünkre, hogy utoljára még együtt legyünk a régi imaházunkban. Emlékezzünk együtt hálatelt szívvel az elmúlt 80 évre! Várunk mindenkit november 9-én 9:30-as kezdettel (Hajdúböszörmény, Újvárosi út 16.).

 

Terdik-Forgács Mária
Hajdúböszörmény

 


 
#2019_11/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Mit olvassunk ma?
Új

Ha feltöltődnél reménnyel, használd a Reménycseppeket!

December 02.

„Csomagot hozott épp a postás. Megrendeltem egy könyvet, és ma meg is érkezett. A címe: Reménycseppek, írta: Gyürüs Panni.

Isten drága gyermekei
Új

Kórházi ágytól a keresztelő medencéig

December 02.

Napsütésre ébredtünk 2019. november 16-án a borongós, őszi napok után, amikor keresztségi ünnepélyre gyűltünk össze a gyulai gyülekezetben.