Tesz-Vesz Gyülekezet Szabadkígyóson

Tesz-Vesz Gyülekezet Szabadkígyóson

Ötletek a misszióra, Szerző: Csiakiné Szerb Erika - November 04. 32

Október 26-án szombaton délután került megrendezésre az első Tesz-Vesz Gyülekezet Szabadkígyóson, a helyi Művelődési Házban. Közösségünk számára nem idegen a keresztény gyerekprogramok szervezése, mivel éveken keresztül rendszeresen rendeztünk meg játszóházat, ahol bibliai témájú bábelőadás és kézműves foglalkozás várta a gyerekeket. Tapasztalatunk, hogy községünkben a gyerekprogramjainkat szívesen látogatják a helyiek, ezért is mondtunk igent a medgyesegyházi testvérek felajánlására, hogy közösen rendezzük meg a Tesz-Vesz Gyülekezetet Kígyóson is. Sok munka és készülődés előzte meg az első alkalmat.

Örömünkre szolgált, hogy a gyerekek és a szülők, nagyszülők is élvezték a korhű jelmezben előadott József történetét, és az énekeket velünk együtt énekelték. A kézműves foglalkozás alatt pedig lehetőségünk nyílt beszélgetésre is a vendégekkel. Jó volt hallani, hogy a (nem adventista) szülők fontosnak tartják azt, hogy a gyermekeik megismerjék Istent és a keresztény hitet. A folytatásban további három témát: Eszter királyné, Jézus születése és a csodálatos halfogás történetét dolgozzuk fel.

Bízunk benne, hogy az ilyen rendezvények minél több látogatót vonzanak, és minél többen felismerik, hogy szükségük van Isten jelenlétére az életükben.

 

Csiakiné Szerb Erika
Szabadkígyós

 

 


 
#2019_11/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Mit olvassunk ma?
Új

Ha feltöltődnél reménnyel, használd a Reménycseppeket!

December 02.

„Csomagot hozott épp a postás. Megrendeltem egy könyvet, és ma meg is érkezett. A címe: Reménycseppek, írta: Gyürüs Panni.

Isten drága gyermekei
Új

Kórházi ágytól a keresztelő medencéig

December 02.

Napsütésre ébredtünk 2019. november 16-án a borongós, őszi napok után, amikor keresztségi ünnepélyre gyűltünk össze a gyulai gyülekezetben.