Szívügyünk, hogy hosszú ideig élj

Szívügyünk, hogy hosszú ideig élj

Egészségexpo Békéscsabán

Egészségünkre!, Szerző: Fürj Edina - Október 08. 25

Egyre több ember igyekszik tudatosan átgondolni és kialakítani az életmódját, ami nem mindig egyszerű, mert sokszor az egymásnak ellentmondó irányzatok egymással ellentétes tanácsai elbizonytalaníthatják az érdeklődőt. Egyházunk egészségügyi üzenetében az a csodálatos, hogy koherens egész, ami tudományos háttérrel rendelkezik, az eredményeit pedig kutatások is bizonyítják.

Emiatt is a szívügyünk, hogy ezt ismertté tegyük az emberek között Békéscsabán. Ezért rendezünk évről évre expót, ahol egészségügyi méréseket végzünk nyolc állomáson (megmérjük a vércukorszintet, a tüdőkapacitást, a pulzust, a testzsírszázalékot, teszt segítségével az egészségéletkort), ételkóstolót tartunk, hasznos információkkal látjuk el az érdeklődőket, és a segítő testvérek tapasztalatai is erősítik a látogatókat.

Idén szeptember 25-én (szerdán) rendeztük meg az expót, amikor aznap délután két előadást is meghallgathattak a vendégek, amit az eleki dr. Demény János és a tiszaburai dr. Horváth Balázs tartott. (Ezek megtekinthetőek lesznek a honlapunkon: a bekescsaba.adventista.hu-n.)

Mi magunk is örülünk annak, hogy segíthetünk, mert ezek az együtt töltött órák közösségileg is sokat adnak nekünk. Illetve az idei év tapasztalatai alapján szeretnénk majd újragondolni ezt a programot, hogy hatékonyabbak lehessünk az emberek elérésében és az üzenet ismertté tételében.

 

Fürj Edina
Békéscsaba

 


 
#2019_10/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Párhuzamok és kapcsolódások: az Úr mindennapi csodái

Október 08.

Egy időpont: 2019. szeptember 21. (szombat) Két helyszín: Békéscsaba és Debrecen Két program: a „Ki a sótartóból!”-konferencia és egy keresztség

Portré
Új

Mint ősszel a falevél…

Október 08.

Mit gondoltok, mekkora súlya lehet 1,5 kamionnyi vagy 30 raklap Bibliának? Ezt mi csak sejthetjük, de egyik testvérünk pontosan tudja, mert mostanra ajándékozott oda ennyi Szentírást a jó Isten neve megdicsőítésére és sokak áldására.