Szívügyünk, hogy hosszú ideig élj

Szívügyünk, hogy hosszú ideig élj

Egészségexpo Békéscsabán

Egészségünkre!, Szerző: Fürj Edina - Október 08. 34

Egyre több ember igyekszik tudatosan átgondolni és kialakítani az életmódját, ami nem mindig egyszerű, mert sokszor az egymásnak ellentmondó irányzatok egymással ellentétes tanácsai elbizonytalaníthatják az érdeklődőt. Egyházunk egészségügyi üzenetében az a csodálatos, hogy koherens egész, ami tudományos háttérrel rendelkezik, az eredményeit pedig kutatások is bizonyítják.

Emiatt is a szívügyünk, hogy ezt ismertté tegyük az emberek között Békéscsabán. Ezért rendezünk évről évre expót, ahol egészségügyi méréseket végzünk nyolc állomáson (megmérjük a vércukorszintet, a tüdőkapacitást, a pulzust, a testzsírszázalékot, teszt segítségével az egészségéletkort), ételkóstolót tartunk, hasznos információkkal látjuk el az érdeklődőket, és a segítő testvérek tapasztalatai is erősítik a látogatókat.

Idén szeptember 25-én (szerdán) rendeztük meg az expót, amikor aznap délután két előadást is meghallgathattak a vendégek, amit az eleki dr. Demény János és a tiszaburai dr. Horváth Balázs tartott. (Ezek megtekinthetőek lesznek a honlapunkon: a bekescsaba.adventista.hu-n.)

Mi magunk is örülünk annak, hogy segíthetünk, mert ezek az együtt töltött órák közösségileg is sokat adnak nekünk. Illetve az idei év tapasztalatai alapján szeretnénk majd újragondolni ezt a programot, hogy hatékonyabbak lehessünk az emberek elérésében és az üzenet ismertté tételében.

 

Fürj Edina
Békéscsaba

 


 
#2019_10/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Mit olvassunk ma?
Új

Ha feltöltődnél reménnyel, használd a Reménycseppeket!

December 02.

„Csomagot hozott épp a postás. Megrendeltem egy könyvet, és ma meg is érkezett. A címe: Reménycseppek, írta: Gyürüs Panni.

Isten drága gyermekei
Új

Kórházi ágytól a keresztelő medencéig

December 02.

Napsütésre ébredtünk 2019. november 16-án a borongós, őszi napok után, amikor keresztségi ünnepélyre gyűltünk össze a gyulai gyülekezetben.