Öröm van a mennyben egy bűnös felett…

Öröm van a mennyben egy bűnös felett…

Isten drága gyermekei, Szerző: Mezei Ibolya - Szeptember 01. 32

2019 júliusának utolsó szombatja a debreceni Fazekas Mihály utcai gyülekezetben a Hetednapi Adventista Egyháznak újabb családtagot adott Őri Evelin személyében.

Evelin családjából 3 generáció képviselői tudtak jelen lenni az Úrral való szövetségkötési alkalmon.

Evelin édesapja a szertartáson figyelemmel hallgatta Czeily Tibor presbiter gondolatait, és a keresztelendő saját családja (két kisgyermeke a férjével együtt) is érdeklődéssel kísérte az eseményeket. 

Az alkalmon a debreceni „A” utcai gyülekezet tagjai - saját bemerítkezésükre visszaemlékezve – hálát adtak a Szentléleknek Evelin szívében végzett munkájáért is.

Kívánjuk Őri Evelinnek az Úr bőséges áldását élete hétköznapjaira, hogy útjain Jézus fénye legyen az ő folyamatosan világító lámpása a 119. zsoltár 105. verse alapján: „Lábam előtt mécses a te Igéd, ösvényem világossága.”

 

Mezei Ibolya
Debrecen


 
#2019_09/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Zene és elmélyült hit

Szeptember 02.

Hálásak vagyunk Istenünknek a 26. zenei táborunkért. Ennek a 10 napos alkalomnak évről évre a Zempléni-hegység szépséges kis falujában – Bózsván – levő táborhelyünk ad otthont. A táborozók jelentős része már visszatérő vendég.

Ötletek a misszióra
Új

A ReményPONT a Campus Fesztiválon

Szeptember 01.

Idén júliusban is kint voltunk a debreceni fesztiválon, csak kicsit másként. Mint minden tevékenységnek, így a LelkiFröccs-sátor tevékenységének, vagyis a Campus-missziónak is eljött az ideje, hogy kicsit megújuljon.