Egy ígéretes szombat beharangozása

Egy ígéretes szombat beharangozása

Ki a sótartóból missziótalálkozó és képzés

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Hegyes-Horváth Géza - 2019. Szeptember 01. 59

Az előadóról szóló információk egy ígéretes szombatot vetítenek elénk 2019. szeptember 21-re, amikor a Tiszavidéki Egyházterület gyülekezeteiből összegyűlnek testvéreink Békéscsabára Istent ünnepelni és küldetésünkről tanulni: bátorítást és útmutatást kapni ahhoz, hogy nagyobb lelkesedéssel, örömmel és hatékonysággal tudjuk Istentől kapott, áldott megbízatásunkat teljesíteni.

Álljanak itt az információk az előadóról, Anthony Kent testvérről, aki Magyoroszágon is tartott több evangelizációs sorozatot és képzést lelkészek és gyülekezeti tagok számára.

Anthony Kent testvér azt kutatja tudományosan, hogy miért válnak a gyülekezeti tagok inaktívvá a gyülekezetben, és hogyan lehet ezen szeretettel és kegyelemmel segíteni, megtervezni a visszatérésüket.

Anthony Kentet 2005-ben választotta meg a Generálkonferencia, hogy a Lelkészi Osztály társtitkára legyen. Anthony lelkészi tapasztalataihoz hozzátartozik a helyi gyülekezetek pásztorolása, a gyülekezetalapítás. Divíziós evangelizátorként evangelizációs sorozatokat tartott, és szolgált a Lelkészi Osztály vezetőjeként a Dél-Csendes-Óceáni Divízióban. Kidolgozott egy tantervet is a lelkészgyakornokok számára. Specialitása egy továbbképzési és szakmai növekedési program prédikátoroknak. Házigazdája egy szakmai TV-műsornak is, amely egyházi vezetők és gyülekezeti lelkészek számára készül. Anthony kidolgozott egy gyakorlati Biblia-tanulmányozási módszert, amely arra összpontosít, hogy tisztább képet kapjunk Jézusról. Azt is tanítja, hogyan használjunk segédeszközöket és forrásanyagokat a Szentírás gazdagabb megértéséhez, mint például a Biblia-kommentárokat. Boldog házasságban él feleségével, Deborával, nekik két lányuk van, Chelsea és Georgia.

Jelszava: Fogd a Bibliádat, és légy készen az áldásra.

Várunk Békéscsabára!

Bővebb információk: http://kiasotartobol.adventista.hu/

 

Hegyes-Horváth Géza
egyházterületi elnök


 
#2019_09/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Szkanderasztal és fogadalmak

Január 13.

Lassan két hete, hogy ránk köszöntött az új év, 2020, amit jó pár adventista fiatal Szegeden ünnepelt. A regionális ifjúsági alkalom keretén belül majdnem 30 fiatal érkezett az ország különböző pontjairól.

Ötletek a misszióra
Új

Alkalmas és alkalmatlan időben…?

Január 13.

... mikor is alkalmas az idő egy szabadtéri, zenés misszióra?