A TÁBOR

A TÁBOR

Ötletek a misszióra, Szerző: Kovács Lászlóné Saci - 2019. Augusztus 08. 112

Mentek a TÁBORBA? – kérdezte a barátnőm július elején. Alapvető – válaszoltam. Nem volt kérdés, hogy az évek rutinja most sem törik meg, mégsem a megszokás vitt el újra a missziói szolgálatot középpontba helyező bózsvai táborba, hanem a vágy, hogy a jelenlévőkhöz kapcsolódva találkozzak Jézussal.
Ezen a héten a TALÁLKOZÁS mozzanatait részleteztük. Mit jelent, amikor Jézus megszólít, elhív, milyen döntésekre van szükség a követéshez, és milyen örömteli meglepetések következnek ezután? Mit jelent Jézussal menni az úton, kirándulni vele, mert Ő a túravezető, ha rábízom a vezetést? Szó volt a hazaérkezés semmihez nem fogható boldogságáról, mert találkozni szemtől szemben az igazi.
Az időjárás kissé hűvös volt, de a kirándulásokhoz éppen jó. Fantasztikus volt a panoráma, amit élvezhettünk a megtett kapaszkodók után, vagy felfrissülhettünk az erdei ösvényeken, amikor gyönyörű vízeséseket látogattunk meg.  Szabad perceinkben sok kreatív, alkotó lehetőség közül választhattunk, és a bátrabbak a "szabadulószoba" titkainak keresését is bevállalhatták.
Egyszóval: jó volt. Kicsik-nagyok együtt mókázhattunk-túrázhattunk-pihenhettünk-kapcsolódhattunk. Új kapcsolatok alakultak ki, találkozhattunk Jézussal. Már vele járunk. Gyere te is!

 

Kovács Lászlóné Saci
Szeged


 
#2019_08/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Szkanderasztal és fogadalmak

Január 13.

Lassan két hete, hogy ránk köszöntött az új év, 2020, amit jó pár adventista fiatal Szegeden ünnepelt. A regionális ifjúsági alkalom keretén belül majdnem 30 fiatal érkezett az ország különböző pontjairól.

Ötletek a misszióra
Új

Alkalmas és alkalmatlan időben…?

Január 13.

... mikor is alkalmas az idő egy szabadtéri, zenés misszióra?