A TÁBOR

A TÁBOR

Ötletek a misszióra, Szerző: Kovács Lászlóné Saci - Augusztus 08. 76

Mentek a TÁBORBA? – kérdezte a barátnőm július elején. Alapvető – válaszoltam. Nem volt kérdés, hogy az évek rutinja most sem törik meg, mégsem a megszokás vitt el újra a missziói szolgálatot középpontba helyező bózsvai táborba, hanem a vágy, hogy a jelenlévőkhöz kapcsolódva találkozzak Jézussal.
Ezen a héten a TALÁLKOZÁS mozzanatait részleteztük. Mit jelent, amikor Jézus megszólít, elhív, milyen döntésekre van szükség a követéshez, és milyen örömteli meglepetések következnek ezután? Mit jelent Jézussal menni az úton, kirándulni vele, mert Ő a túravezető, ha rábízom a vezetést? Szó volt a hazaérkezés semmihez nem fogható boldogságáról, mert találkozni szemtől szemben az igazi.
Az időjárás kissé hűvös volt, de a kirándulásokhoz éppen jó. Fantasztikus volt a panoráma, amit élvezhettünk a megtett kapaszkodók után, vagy felfrissülhettünk az erdei ösvényeken, amikor gyönyörű vízeséseket látogattunk meg.  Szabad perceinkben sok kreatív, alkotó lehetőség közül választhattunk, és a bátrabbak a "szabadulószoba" titkainak keresését is bevállalhatták.
Egyszóval: jó volt. Kicsik-nagyok együtt mókázhattunk-túrázhattunk-pihenhettünk-kapcsolódhattunk. Új kapcsolatok alakultak ki, találkozhattunk Jézussal. Már vele járunk. Gyere te is!

 

Kovács Lászlóné Saci
Szeged


 
#2019_08/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Zene és elmélyült hit

Szeptember 02.

Hálásak vagyunk Istenünknek a 26. zenei táborunkért. Ennek a 10 napos alkalomnak évről évre a Zempléni-hegység szépséges kis falujában – Bózsván – levő táborhelyünk ad otthont. A táborozók jelentős része már visszatérő vendég.

Ötletek a misszióra
Új

A ReményPONT a Campus Fesztiválon

Szeptember 01.

Idén júliusban is kint voltunk a debreceni fesztiválon, csak kicsit másként. Mint minden tevékenységnek, így a LelkiFröccs-sátor tevékenységének, vagyis a Campus-missziónak is eljött az ideje, hogy kicsit megújuljon.