A találkozás, amit nem lehet kihagyni!

A találkozás, amit nem lehet kihagyni!

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Bicskei Róbert - 2019. Június 17. 78

Jókedv, nevetés, vidámság, barátok, foci, túrázás, sziklamászás, éneklés, komoly lelki élmények és tartós testi-lelki feltöltekezés, valamint finom ételek és csodálatos környezet. Ezeket mind megtalálod Bózsván, a Találkozás Jézussal bibliai táborban!

Ha keresed Istent, de további hitimpulzusokra van szükséged hited megerősödéséhez; vagy ha olyan baráti közösségre vágysz, ahol bátran felteheted az önmagaddal, Istennel, a vallással és a Bibliával kapcsolatos kérdéseidet, akkor itt a helyed a Találkozás Jézussal bibliai táborban! Felkészült lelkészek, nyitott szívű lelkigondozók, kedves barátok és ismerősök várnak rád.

A tábor célja, hogy megtörténjen a TALÁLKOZÁS JÉZUSSAL, és a táborozók az év többi napjaira is magukkal tudják vinni Krisztus szeretetét és jelenlétének valóságát. Gyere el, várunk! Hozd magaddal egy barátodat is!
 

Regisztrálj most, mert a határidő néhány napon belül lejár!
 www.talalkozasjezussal.hu

Szeretettel várunk! :)

 

Bicskei Róbert lelkész
Mártély

 


 
#2019_06/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Szkanderasztal és fogadalmak

Január 13.

Lassan két hete, hogy ránk köszöntött az új év, 2020, amit jó pár adventista fiatal Szegeden ünnepelt. A regionális ifjúsági alkalom keretén belül majdnem 30 fiatal érkezett az ország különböző pontjairól.

Ötletek a misszióra
Új

Alkalmas és alkalmatlan időben…?

Január 13.

... mikor is alkalmas az idő egy szabadtéri, zenés misszióra?