Egy szombat „gyerekbarát módra”

Egy szombat „gyerekbarát módra”

Isten drága gyermekei, Szerző: Szabó Adrienn - Május 21. 105

2019. május 04-én egy rendhagyó kezdeményezés látott napvilágot a nyíregyházi gyülekezetünkben. Havi rendszerességgel kívánjuk megszólítani fiataljainkat és a gyerekeket, mint a felnövekvő generáció jeles képviselőit, hogy családiasabb, otthonosabb légkört biztosítva számukra, vonzóbbá tegyük a kissé ceremoniális jelleget öltő istentiszteleteinket.

Ilyenkor játékos formában próbáljuk elmélyíteni bibliai ismereteiket, a hétköznapi életből vett példákkal igyekszünk bemutatni, hogy hogyan igazodhatnak el a mindennapok útvesztőiben, rátalálva a helyes útra. Hitelesen alátámasztva ezáltal ama tényt, hogy a jó Istennek a mai, kissé összekuszálódott világunkban is vannak kézenfekvő megoldásai életünk nagy kérdéseire.

Hosszú távú célunk, hogy imaházunk jelenleg üres széksorai megteljenek aktív és lelkes fiatalokkal, akik új színt és lendületet vihetnek gyülekezeti életünkbe.

Ne feledjük: „Engedjétek, hogy a kis gyermekek énhozzám jöjjenek, és ne tiltsátok el őket, mert ilyeneké az Istennek országa."

 

Szabó Adrienn
Nyíregyháza


 
#2019_05/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Mit olvassunk ma?
Új

Ha feltöltődnél reménnyel, használd a Reménycseppeket!

December 02.

„Csomagot hozott épp a postás. Megrendeltem egy könyvet, és ma meg is érkezett. A címe: Reménycseppek, írta: Gyürüs Panni.

Isten drága gyermekei
Új

Kórházi ágytól a keresztelő medencéig

December 02.

Napsütésre ébredtünk 2019. november 16-án a borongós, őszi napok után, amikor keresztségi ünnepélyre gyűltünk össze a gyulai gyülekezetben.