Fehérgyarmat kitárta szívét és kapuit

Fehérgyarmat kitárta szívét és kapuit

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Hegyes Dorina - Május 20. 20

Április 13-án a kis gyülekezetünk életében először rendeztünk meg egy regionális ifjúsági napot. A fiatalokkal már hetekkel előtte készültünk rá, kerestük az énekeket, írtuk a programot. A legjobb az volt, hogy nem csak páran tekintettük a szívügyünknek, hanem mindenki hozzájárult valamivel.

Az istentisztelet sem a jól megszokott ütemben ment. Sokat énekeltünk, rengeteg szolgálat volt, és délután csoportos beszélgetést tartottunk, ahol bizonyos kérdésekre válaszolva mindenki megoszthatta a véleményét. Az időseket sem szerettük volna kihagyni ebből, ezért megkértük őket, hogy mondjanak egy verset, és ők szívesen vállalták el.

Jó volt látni, hogy a kis imaházunk annyira megtelt, hogy volt, akinek már csak az előtérben jutott hely.

Vendégeket is hívtunk, akik utána elmondták, hogy áldásosnak érezték ezt a napot, és máskor is szívesen eljönnének.

Reméljük, hogy ez nem egyszeri alkalom volt, és máskor is lesz ilyen szuper szombat a mi kis városunkban! :)

 

Hegyes Dorina
Fehérgyarmat


 
#2019_05/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Nagy az öröm, mikor együtt örülünk Isten tetteinek!

Június 03.

A tiszaburai romamisszió a szolnoki gyülekezet missziója. Tiszabura 65 km-re van Szolnoktól, azonban a távolság ellenére a szolnoki lelkészek és testvérek áldozatos szívvel dolgoznak már 6–8 éve az ott élő roma családokért. Ez hosszú idő, és Isten úgy látta jónak, hogy segítséget küldjön számukra.

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Ördögöt űztünk egész nap…

Június 03.

…de szeretnénk majd máskor is ilyen szombatokat! Talán évente egyszer jó lenne hasonlót szervezni, nem kéne várni vele újabb 100 évet. A 200. évfordulót már az Új Jeruzsálemben tartjuk, onnan már nem kell űzni senkit…