Fehérgyarmat kitárta szívét és kapuit

Fehérgyarmat kitárta szívét és kapuit

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Hegyes Dorina - Május 20. 32

Április 13-án a kis gyülekezetünk életében először rendeztünk meg egy regionális ifjúsági napot. A fiatalokkal már hetekkel előtte készültünk rá, kerestük az énekeket, írtuk a programot. A legjobb az volt, hogy nem csak páran tekintettük a szívügyünknek, hanem mindenki hozzájárult valamivel.

Az istentisztelet sem a jól megszokott ütemben ment. Sokat énekeltünk, rengeteg szolgálat volt, és délután csoportos beszélgetést tartottunk, ahol bizonyos kérdésekre válaszolva mindenki megoszthatta a véleményét. Az időseket sem szerettük volna kihagyni ebből, ezért megkértük őket, hogy mondjanak egy verset, és ők szívesen vállalták el.

Jó volt látni, hogy a kis imaházunk annyira megtelt, hogy volt, akinek már csak az előtérben jutott hely.

Vendégeket is hívtunk, akik utána elmondták, hogy áldásosnak érezték ezt a napot, és máskor is szívesen eljönnének.

Reméljük, hogy ez nem egyszeri alkalom volt, és máskor is lesz ilyen szuper szombat a mi kis városunkban! :)

 

Hegyes Dorina
Fehérgyarmat


 
#2019_05/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Az új élet tábora

Augusztus 09.

A fiatal felnőttek tábora Bózsván került megrendezésre július végén „új élet” névvel. A szervezők természetközeli helyszínnel, nagyon változatos programokkal, alternatívákat kínálva várták a résztvevőket, melyekből most a teljesség igénye nélkül szeretnék egy kis ízelítőt adni. 

Ötletek a misszióra
Új

A TÁBOR

Augusztus 08.

Mentek a TÁBORBA? – kérdezte a barátnőm július elején. Alapvető – válaszoltam. Nem volt kérdés, hogy az évek rutinja most sem törik meg, mégsem a megszokás vitt el újra...