Ma is lehetséges a gyülekezetnövekedés Európában

Ma is lehetséges a gyülekezetnövekedés Európában

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Hegyes-Horváth Géza - Április 04. 38

És Magyarországon is? A Tiszavidéki Egyházterületen is? A te gyülekezeted is növekedhet? Igen. Ezt állítja Paolo Benini testvér, aki a közelgő Ki a sótartóból missziótalálkozó előadója.

2019. április 27-én immár hatodik alkalommal szervezi meg a Tiszavidéki Egyházterület a Ki a sótartóból missziótalálkozót a debreceni Lovardában. Testvéreink lelkesen jöttek ezekre az alkalmakra, mert hisznek Istenben, a misszióban és abban, hogy az Úrnak terve van a személyes életükkel. Eljöttek, mert vágytak arra, hogy bátorítást és útmutatást kapjanak a misszió végzéséhez. Eljöttek azért, mert látni akarták, hogy más gyülekezetek és testvérek hogyan végzik lelkesen és a Szentlélek erejével a rájuk bízott feladatot, hogy elvigyék Krisztus evangéliumát azoknak, akik távol vannak tőle. És azért is, hogy az Úr nagy családjával együtt ünnepeljék a Mindenható jóságát és nagyságát a közös istentiszteleten felemelő és Istent magasztaló ének- és zeneszolgálatokkal.

Hiszem, hogy most is tele vagyunk várakozással és vággyal, hogy megtapasztaljuk a menny közelségét, és megtanuljuk még hatékonyabban teljesíteni missziós küldetésünket.

Ezen alkalommal Paolo Benini testvér lesz az előadónk, aki az Inter-Európai Divízió Személyes Missziószolgálatok Osztályának, a Szombatiskolai Osztálynak és az Adventista Missziónak a vezetője. Lendületes előadó, aki elkötelezett egyházunk missziós tevékenységei iránt. Módszerének eredményességét több haldokló gyülekezet újjáéledése bizonyítja, valamint teljesen új, növekvő közösségek létrejötte is.

A lelkesítő igehirdetések mellett a fehérgyarmati énekegyüttes, fúvószenekar, a Szabolcsi Vegyeskar, valamint a tiborszállási adventista iskola diákjainak szolgálata emel bennünket Isten jelenlétébe.

Várunk mindenkit, aki a mennyei angyalok munkatársa szeretne lenni! Ellen White ezt mondja erről: „A mennyei angyalok munkatársaivá kell lennünk, be kell mutatnunk Jézust a világnak. Az angyalok szinte türelmetlenül, sóvárogva várják az együttműködésünket, mert ők emberi csatornákon át érintkezhetnek az emberekkel. Ha egész szívünkkel odaszentelődünk, átadjuk magunkat Krisztusnak, az angyalok örvendeznek, hogy a mi hangunk segítségével tárhatják fel Isten szeretetét.” (Jézus élete, Advent Kiadó, Budapest, 2010, 243. o.)

 

Hegyes-Horváth Géza
egyházterületi elnök

 

Bővebb információkat itt találsz:
http://kiasotartobol.adventista.hu/2019/03/29/6-ki-a-sotartobol-konferencia/


 
#2019_04/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Nagy az öröm, mikor együtt örülünk Isten tetteinek!

Június 03.

A tiszaburai romamisszió a szolnoki gyülekezet missziója. Tiszabura 65 km-re van Szolnoktól, azonban a távolság ellenére a szolnoki lelkészek és testvérek áldozatos szívvel dolgoznak már 6–8 éve az ott élő roma családokért. Ez hosszú idő, és Isten úgy látta jónak, hogy segítséget küldjön számukra.

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Ördögöt űztünk egész nap…

Június 03.

…de szeretnénk majd máskor is ilyen szombatokat! Talán évente egyszer jó lenne hasonlót szervezni, nem kéne várni vele újabb 100 évet. A 200. évfordulót már az Új Jeruzsálemben tartjuk, onnan már nem kell űzni senkit…