Ma is lehetséges a gyülekezetnövekedés Európában

Ma is lehetséges a gyülekezetnövekedés Európában

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Hegyes-Horváth Géza - Április 04. 27

És Magyarországon is? A Tiszavidéki Egyházterületen is? A te gyülekezeted is növekedhet? Igen. Ezt állítja Paolo Benini testvér, aki a közelgő Ki a sótartóból missziótalálkozó előadója.

2019. április 27-én immár hatodik alkalommal szervezi meg a Tiszavidéki Egyházterület a Ki a sótartóból missziótalálkozót a debreceni Lovardában. Testvéreink lelkesen jöttek ezekre az alkalmakra, mert hisznek Istenben, a misszióban és abban, hogy az Úrnak terve van a személyes életükkel. Eljöttek, mert vágytak arra, hogy bátorítást és útmutatást kapjanak a misszió végzéséhez. Eljöttek azért, mert látni akarták, hogy más gyülekezetek és testvérek hogyan végzik lelkesen és a Szentlélek erejével a rájuk bízott feladatot, hogy elvigyék Krisztus evangéliumát azoknak, akik távol vannak tőle. És azért is, hogy az Úr nagy családjával együtt ünnepeljék a Mindenható jóságát és nagyságát a közös istentiszteleten felemelő és Istent magasztaló ének- és zeneszolgálatokkal.

Hiszem, hogy most is tele vagyunk várakozással és vággyal, hogy megtapasztaljuk a menny közelségét, és megtanuljuk még hatékonyabban teljesíteni missziós küldetésünket.

Ezen alkalommal Paolo Benini testvér lesz az előadónk, aki az Inter-Európai Divízió Személyes Missziószolgálatok Osztályának, a Szombatiskolai Osztálynak és az Adventista Missziónak a vezetője. Lendületes előadó, aki elkötelezett egyházunk missziós tevékenységei iránt. Módszerének eredményességét több haldokló gyülekezet újjáéledése bizonyítja, valamint teljesen új, növekvő közösségek létrejötte is.

A lelkesítő igehirdetések mellett a fehérgyarmati énekegyüttes, fúvószenekar, a Szabolcsi Vegyeskar, valamint a tiborszállási adventista iskola diákjainak szolgálata emel bennünket Isten jelenlétébe.

Várunk mindenkit, aki a mennyei angyalok munkatársa szeretne lenni! Ellen White ezt mondja erről: „A mennyei angyalok munkatársaivá kell lennünk, be kell mutatnunk Jézust a világnak. Az angyalok szinte türelmetlenül, sóvárogva várják az együttműködésünket, mert ők emberi csatornákon át érintkezhetnek az emberekkel. Ha egész szívünkkel odaszentelődünk, átadjuk magunkat Krisztusnak, az angyalok örvendeznek, hogy a mi hangunk segítségével tárhatják fel Isten szeretetét.” (Jézus élete, Advent Kiadó, Budapest, 2010, 243. o.)

 

Hegyes-Horváth Géza
egyházterületi elnök

 

Bővebb információkat itt találsz:
http://kiasotartobol.adventista.hu/2019/03/29/6-ki-a-sotartobol-konferencia/


 

Videók
Új

MosolySzerviz

Tegnap, 18:11

A vidám elme jó orvosság....

„Megtanítalak az útra, amelyen járj.“
Új

Az élmény rengeteg a bibliai olimpia döntőjén

Tegnap, 14:49

„Egy meglepetésekkel, kihívásokkal teli nap vár rád” – szólt a 2019. április 13-án Budapesten megrendezett ifjúsági nap és bibliai olimpia döntőjének beharangozója. S mindebből mi valósult meg?

A hála szavai
Új

Mikor a fiatalok koncertet szerveznek

Tegnap, 12:50

2019. április 6-án, szombaton este a terézvárosi gyülekezet adott otthont „Szívből dicsérlek” ifjúsági jótékonysági koncertnek, melynek célja az ADRA katasztrófaalapjának megsegítése volt.

Keresés a cikkek között