Ma is lehetséges a gyülekezetnövekedés Európában

Ma is lehetséges a gyülekezetnövekedés Európában

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Hegyes-Horváth Géza - Április 04. 46

És Magyarországon is? A Tiszavidéki Egyházterületen is? A te gyülekezeted is növekedhet? Igen. Ezt állítja Paolo Benini testvér, aki a közelgő Ki a sótartóból missziótalálkozó előadója.

2019. április 27-én immár hatodik alkalommal szervezi meg a Tiszavidéki Egyházterület a Ki a sótartóból missziótalálkozót a debreceni Lovardában. Testvéreink lelkesen jöttek ezekre az alkalmakra, mert hisznek Istenben, a misszióban és abban, hogy az Úrnak terve van a személyes életükkel. Eljöttek, mert vágytak arra, hogy bátorítást és útmutatást kapjanak a misszió végzéséhez. Eljöttek azért, mert látni akarták, hogy más gyülekezetek és testvérek hogyan végzik lelkesen és a Szentlélek erejével a rájuk bízott feladatot, hogy elvigyék Krisztus evangéliumát azoknak, akik távol vannak tőle. És azért is, hogy az Úr nagy családjával együtt ünnepeljék a Mindenható jóságát és nagyságát a közös istentiszteleten felemelő és Istent magasztaló ének- és zeneszolgálatokkal.

Hiszem, hogy most is tele vagyunk várakozással és vággyal, hogy megtapasztaljuk a menny közelségét, és megtanuljuk még hatékonyabban teljesíteni missziós küldetésünket.

Ezen alkalommal Paolo Benini testvér lesz az előadónk, aki az Inter-Európai Divízió Személyes Missziószolgálatok Osztályának, a Szombatiskolai Osztálynak és az Adventista Missziónak a vezetője. Lendületes előadó, aki elkötelezett egyházunk missziós tevékenységei iránt. Módszerének eredményességét több haldokló gyülekezet újjáéledése bizonyítja, valamint teljesen új, növekvő közösségek létrejötte is.

A lelkesítő igehirdetések mellett a fehérgyarmati énekegyüttes, fúvószenekar, a Szabolcsi Vegyeskar, valamint a tiborszállási adventista iskola diákjainak szolgálata emel bennünket Isten jelenlétébe.

Várunk mindenkit, aki a mennyei angyalok munkatársa szeretne lenni! Ellen White ezt mondja erről: „A mennyei angyalok munkatársaivá kell lennünk, be kell mutatnunk Jézust a világnak. Az angyalok szinte türelmetlenül, sóvárogva várják az együttműködésünket, mert ők emberi csatornákon át érintkezhetnek az emberekkel. Ha egész szívünkkel odaszentelődünk, átadjuk magunkat Krisztusnak, az angyalok örvendeznek, hogy a mi hangunk segítségével tárhatják fel Isten szeretetét.” (Jézus élete, Advent Kiadó, Budapest, 2010, 243. o.)

 

Hegyes-Horváth Géza
egyházterületi elnök

 

Bővebb információkat itt találsz:
http://kiasotartobol.adventista.hu/2019/03/29/6-ki-a-sotartobol-konferencia/


 
#2019_04/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Az új élet tábora

Augusztus 09.

A fiatal felnőttek tábora Bózsván került megrendezésre július végén „új élet” névvel. A szervezők természetközeli helyszínnel, nagyon változatos programokkal, alternatívákat kínálva várták a résztvevőket, melyekből most a teljesség igénye nélkül szeretnék egy kis ízelítőt adni. 

Ötletek a misszióra
Új

A TÁBOR

Augusztus 08.

Mentek a TÁBORBA? – kérdezte a barátnőm július elején. Alapvető – válaszoltam. Nem volt kérdés, hogy az évek rutinja most sem törik meg, mégsem a megszokás vitt el újra...