Mert adni jó!

Mert adni jó!

Ötletek a misszióra, Szerző: Balogné Süli Beáta - Március 25. 26

December 15-én a Boldog Otthon Alapítvány Női Köre Mosoly Bábcsoportja, az ADRA (Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány), az ETF Alapítvány, a Család és Karrierpont, a Védőnői Szolgálat, az adventista egyház medgyesegyházi gyülekezete, a Medgyesegyházi Advent Énekegyüttes, a Stangli Sütöde és sok-sok magánszemély támogatásával a Teszvesz gyülekezetünk családi karácsonyt és cipősdoboz-ajándékozási alkalmat tartott.

A Szabad-e bejönni Betlehemet mondani? című bábelőadás után közösen adventi énekeket énekeltünk, azután következett az ajándékcsomagok átadása, kaláccsal és teával kedveskedtünk a megjelenteknek, végül az összegyűjtött ruhákból, cipőkből vihettek a családtagjaiknak is.

Mi örömmel szállítottunk, gyűjtöttünk, készültünk, csomagoltunk, dobozoltunk, hogy ezen a napon 36 család 65 gyermekének szívébe örömöt, arcára mosolyt csaljunk. Bízunk benne, hogy sikerült!

Köszönjük mindenkinek a segítséget, támogatást! Hálásak vagyunk Istenünknek, hogy eljutottunk odáig, hogy a helyi civil szervezetek örömmel kapcsolódnak be a munkánkba. Folytatjuk eddigi tevékenységünket, hiszen nagy szükség van rá itt, az ország déli részében!
 

Balogné Süli Beáta
Medgyesegyházi gyülekezet


 

Videók
Új

MosolySzerviz

Tegnap, 18:11

A vidám elme jó orvosság....

„Megtanítalak az útra, amelyen járj.“
Új

Az élmény rengeteg a bibliai olimpia döntőjén

Tegnap, 14:49

„Egy meglepetésekkel, kihívásokkal teli nap vár rád” – szólt a 2019. április 13-án Budapesten megrendezett ifjúsági nap és bibliai olimpia döntőjének beharangozója. S mindebből mi valósult meg?

A hála szavai
Új

Mikor a fiatalok koncertet szerveznek

Tegnap, 12:50

2019. április 6-án, szombaton este a terézvárosi gyülekezet adott otthont „Szívből dicsérlek” ifjúsági jótékonysági koncertnek, melynek célja az ADRA katasztrófaalapjának megsegítése volt.

Keresés a cikkek között