Mert adni jó!

Mert adni jó!

Ötletek a misszióra, Szerző: Balogné Süli Beáta - Március 25. 43

December 15-én a Boldog Otthon Alapítvány Női Köre Mosoly Bábcsoportja, az ADRA (Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány), az ETF Alapítvány, a Család és Karrierpont, a Védőnői Szolgálat, az adventista egyház medgyesegyházi gyülekezete, a Medgyesegyházi Advent Énekegyüttes, a Stangli Sütöde és sok-sok magánszemély támogatásával a Teszvesz gyülekezetünk családi karácsonyt és cipősdoboz-ajándékozási alkalmat tartott.

A Szabad-e bejönni Betlehemet mondani? című bábelőadás után közösen adventi énekeket énekeltünk, azután következett az ajándékcsomagok átadása, kaláccsal és teával kedveskedtünk a megjelenteknek, végül az összegyűjtött ruhákból, cipőkből vihettek a családtagjaiknak is.

Mi örömmel szállítottunk, gyűjtöttünk, készültünk, csomagoltunk, dobozoltunk, hogy ezen a napon 36 család 65 gyermekének szívébe örömöt, arcára mosolyt csaljunk. Bízunk benne, hogy sikerült!

Köszönjük mindenkinek a segítséget, támogatást! Hálásak vagyunk Istenünknek, hogy eljutottunk odáig, hogy a helyi civil szervezetek örömmel kapcsolódnak be a munkánkba. Folytatjuk eddigi tevékenységünket, hiszen nagy szükség van rá itt, az ország déli részében!
 

Balogné Süli Beáta
Medgyesegyházi gyülekezet


 
#2019_03/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Videók
Új

Misszió a gyakorlatban

Tegnap, 14:41

Ha nincs ötleted arra, hogy mit, illetve hogyan csinálj, hogy az örömhír terjedjen, akkor...

Portré
Új

A szív vásznára rajzolt Krisztus

Tegnap, 14:12

A békési gyülekezetünkben él Jolika néni, aki már elmúlt 80 éves, és lassan 35 éve, hogy özvegyen maradt férje, Kiss János lelkésztestvér és festőművész után. Lelkésze, Simon Csaba szerint...