Házasság 2.0: Hozd vissza a szikrát!

Házasság 2.0: Hozd vissza a szikrát!

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Szőllősyné Nagy Annamária, és Mihalec Gábor - Február 17. 83

Mit tegyünk az autónkkal, ha már túl van 250.000 km-en? Cseréljük le egy fiatalabbra, vagy vállaljuk be a drága javítások kockázatát? Esetleg törődjünk bele, hogy míg mások a ráncfelvarrott, fiatalabb modellekkel mennek, nekünk csak ez a megszokott jut? És mit tegyünk a házasságunkkal 10, 15, 20 év után?

Mihalec Gábor, a Házasság 2.0 szerzője több mint száz párral végzett terápiás munkája során megfigyelte, hogy nem a véletlen műve az évtizedekig tartó boldogító, eleven, örömteli házasság. A mindennapok apró döntései és a döntések nyomán végrehajtott tettek adják a különbséget. Megfigyeléseiből létrehozta a Házasság 2.0 című kapcsolaterősítő tréninget, amely gyakorlatias, játékos formában vezeti a párokat a megújulás és a mély elköteleződés útján.

Április 14-én a ReményPont szervezésében ezzel a programmal szeretnénk hozzájárulni a Debrecenben és környékén élő párok életminőségének javításához. Mivel ez kiváló alkalom lesz a kapcsolatépítésre, bátorítjuk a testvéreket is a részvételre, természetesen úgy, hogy magukkal hozzák nem adventista barátaikat is.

Regisztráció és további részletek az alábbi honlapon:

http://debrecen.remenypont.hu/kapcsolaterosito-trening-paroknak/

Mivel a férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk. A rendezvényen pedig csak párban lehet részt venni. Köszönjük a megértést!

 

Szőllősyné Nagy Annamária és Mihalec Gábor


 
#2019_02/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Nagy az öröm, mikor együtt örülünk Isten tetteinek!

Június 03.

A tiszaburai romamisszió a szolnoki gyülekezet missziója. Tiszabura 65 km-re van Szolnoktól, azonban a távolság ellenére a szolnoki lelkészek és testvérek áldozatos szívvel dolgoznak már 6–8 éve az ott élő roma családokért. Ez hosszú idő, és Isten úgy látta jónak, hogy segítséget küldjön számukra.

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Ördögöt űztünk egész nap…

Június 03.

…de szeretnénk majd máskor is ilyen szombatokat! Talán évente egyszer jó lenne hasonlót szervezni, nem kéne várni vele újabb 100 évet. A 200. évfordulót már az Új Jeruzsálemben tartjuk, onnan már nem kell űzni senkit…