Házasság 2.0: Hozd vissza a szikrát!

Házasság 2.0: Hozd vissza a szikrát!

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Szőllősyné Nagy Annamária, és Mihalec Gábor - Február 17. 97

Mit tegyünk az autónkkal, ha már túl van 250.000 km-en? Cseréljük le egy fiatalabbra, vagy vállaljuk be a drága javítások kockázatát? Esetleg törődjünk bele, hogy míg mások a ráncfelvarrott, fiatalabb modellekkel mennek, nekünk csak ez a megszokott jut? És mit tegyünk a házasságunkkal 10, 15, 20 év után?

Mihalec Gábor, a Házasság 2.0 szerzője több mint száz párral végzett terápiás munkája során megfigyelte, hogy nem a véletlen műve az évtizedekig tartó boldogító, eleven, örömteli házasság. A mindennapok apró döntései és a döntések nyomán végrehajtott tettek adják a különbséget. Megfigyeléseiből létrehozta a Házasság 2.0 című kapcsolaterősítő tréninget, amely gyakorlatias, játékos formában vezeti a párokat a megújulás és a mély elköteleződés útján.

Április 14-én a ReményPont szervezésében ezzel a programmal szeretnénk hozzájárulni a Debrecenben és környékén élő párok életminőségének javításához. Mivel ez kiváló alkalom lesz a kapcsolatépítésre, bátorítjuk a testvéreket is a részvételre, természetesen úgy, hogy magukkal hozzák nem adventista barátaikat is.

Regisztráció és további részletek az alábbi honlapon:

http://debrecen.remenypont.hu/kapcsolaterosito-trening-paroknak/

Mivel a férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk. A rendezvényen pedig csak párban lehet részt venni. Köszönjük a megértést!

 

Szőllősyné Nagy Annamária és Mihalec Gábor


 
#2019_02/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Az új élet tábora

Augusztus 09.

A fiatal felnőttek tábora Bózsván került megrendezésre július végén „új élet” névvel. A szervezők természetközeli helyszínnel, nagyon változatos programokkal, alternatívákat kínálva várták a résztvevőket, melyekből most a teljesség igénye nélkül szeretnék egy kis ízelítőt adni. 

Ötletek a misszióra
Új

A TÁBOR

Augusztus 08.

Mentek a TÁBORBA? – kérdezte a barátnőm július elején. Alapvető – válaszoltam. Nem volt kérdés, hogy az évek rutinja most sem törik meg, mégsem a megszokás vitt el újra...