Adventi ünnepélyünk Szerencsen

Adventi ünnepélyünk Szerencsen

Ötletek a misszióra, Szerző: Akácosiné Nagy Ágnes - Január 17. 63

Adventi ünnepélyt tartottunk a szerencsi gyülekezetben 2018. december 22-én.

Az ünnepségen Molnár Miklós lelkész testvérünk szolgált Ésaiás 9:6 és János 1:14 alapján. Az ünnepséget ének-, zene- és költeményszolgálatokkal színesítettük.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Molnár Miklós lelkész testvérünk minden szolgálata alkalmával családjával együtt érkezik a kis gyülekezetünkbe, és zenei szolgálatukkal gazdagítják istentiszteleteinket, ünnepélyeinket. Így történt ez most is.

Az ünnepségen 5 vendég volt jelen, akik velünk együtt sok áldásban részesültek, és most is nagyon jól érezték magukat közöttünk. A vendégek többsége rendszeresen látogatja istentiszteleteinket, két személy hallgatja közülük a keresztségi órákat is.

Az ünnepség végén – ez már hagyomány a gyülekezetünkben – könyvajándékkal lepjük meg a vendégeinket. Most a „Pátriárkák és próféták” című könyvet jelöltük ki erre a célra. Ezen felül a gyermekek és fiataljaink is választhattak irodalmat ez alkalommal.

Egyéb meglepetéssel is szolgálhattunk nemcsak a vendégeink részére, hanem a gyermekek és a fiatalok is részesültek ajándékban az ADRA jóvoltából.

Az ünnepség végén mindnyájan sok áldással távoztunk, amit kérünk, hogy a jó Isten tegyen maradandóvá az életünkben.
 

Akácosiné Nagy Ágnes

szerencsi gyülekezet


 
#2019_01/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Zene és elmélyült hit

Szeptember 02.

Hálásak vagyunk Istenünknek a 26. zenei táborunkért. Ennek a 10 napos alkalomnak évről évre a Zempléni-hegység szépséges kis falujában – Bózsván – levő táborhelyünk ad otthont. A táborozók jelentős része már visszatérő vendég.

Ötletek a misszióra
Új

A ReményPONT a Campus Fesztiválon

Szeptember 01.

Idén júliusban is kint voltunk a debreceni fesztiválon, csak kicsit másként. Mint minden tevékenységnek, így a LelkiFröccs-sátor tevékenységének, vagyis a Campus-missziónak is eljött az ideje, hogy kicsit megújuljon.