Adventi ünnepélyünk Szerencsen

Adventi ünnepélyünk Szerencsen

Ötletek a misszióra, Szerző: Akácosiné Nagy Ágnes - 2019. Január 17. 80

Adventi ünnepélyt tartottunk a szerencsi gyülekezetben 2018. december 22-én.

Az ünnepségen Molnár Miklós lelkész testvérünk szolgált Ésaiás 9:6 és János 1:14 alapján. Az ünnepséget ének-, zene- és költeményszolgálatokkal színesítettük.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Molnár Miklós lelkész testvérünk minden szolgálata alkalmával családjával együtt érkezik a kis gyülekezetünkbe, és zenei szolgálatukkal gazdagítják istentiszteleteinket, ünnepélyeinket. Így történt ez most is.

Az ünnepségen 5 vendég volt jelen, akik velünk együtt sok áldásban részesültek, és most is nagyon jól érezték magukat közöttünk. A vendégek többsége rendszeresen látogatja istentiszteleteinket, két személy hallgatja közülük a keresztségi órákat is.

Az ünnepség végén – ez már hagyomány a gyülekezetünkben – könyvajándékkal lepjük meg a vendégeinket. Most a „Pátriárkák és próféták” című könyvet jelöltük ki erre a célra. Ezen felül a gyermekek és fiataljaink is választhattak irodalmat ez alkalommal.

Egyéb meglepetéssel is szolgálhattunk nemcsak a vendégeink részére, hanem a gyermekek és a fiatalok is részesültek ajándékban az ADRA jóvoltából.

Az ünnepség végén mindnyájan sok áldással távoztunk, amit kérünk, hogy a jó Isten tegyen maradandóvá az életünkben.
 

Akácosiné Nagy Ágnes

szerencsi gyülekezet


 
#2019_01/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Isten drága gyermekei
Új

Szkanderasztal és fogadalmak

Január 13.

Lassan két hete, hogy ránk köszöntött az új év, 2020, amit jó pár adventista fiatal Szegeden ünnepelt. A regionális ifjúsági alkalom keretén belül majdnem 30 fiatal érkezett az ország különböző pontjairól.

Ötletek a misszióra
Új

Alkalmas és alkalmatlan időben…?

Január 13.

... mikor is alkalmas az idő egy szabadtéri, zenés misszióra?