Ifjúsági szilveszter Orosházán

Ifjúsági szilveszter Orosházán

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Rajki Dávid - Január 17. 81

Háromnapos ifjúsági rendezvénnyel zártuk az ó évet, és köszöntöttük az új évet Orosházán. 25–30-an gyűltünk össze az ország több pontjából, de még határon túlról is érkeztek résztvevők.

Vasárnap és hétfőn két áhítaton beszélgethettünk, az egyiken arról, hogy ne cipeljük magunkkal a múlt terheit, és Isten hogyan ad erőt az életben a jó döntések meghozatalához, valamint egy közös ifjúsági úrvacsorát is átéltünk, a másikon pedig a jövő évre kaptunk hasznos útmutatást, bibliai tanácsokat.

Ezen kívül sportoltunk, társasjátékokkal játszottunk, illetve még egy szerepjátékban egy rejtélyt is megoldottunk. A sok beszélgetés, játék, valamint kevés alvás után elsején elmentünk Gyopárosfürdőre, ahol az élmény- és gyógymedencékben pihentünk, regenerálódtunk, majd egy közös pizzázást követően elköszöntünk egymástól.

Örülünk, hogy együtt tölthettük ezt a pár napot, és Isten áldásával kezdhettük meg a 2019-es évet.
 

Rajki Dávid

Orosháza


 
#2019_01/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Az új élet tábora

Augusztus 09.

A fiatal felnőttek tábora Bózsván került megrendezésre július végén „új élet” névvel. A szervezők természetközeli helyszínnel, nagyon változatos programokkal, alternatívákat kínálva várták a résztvevőket, melyekből most a teljesség igénye nélkül szeretnék egy kis ízelítőt adni. 

Ötletek a misszióra
Új

A TÁBOR

Augusztus 08.

Mentek a TÁBORBA? – kérdezte a barátnőm július elején. Alapvető – válaszoltam. Nem volt kérdés, hogy az évek rutinja most sem törik meg, mégsem a megszokás vitt el újra...