Ifjúsági szilveszter Orosházán

Ifjúsági szilveszter Orosházán

„Gyertek, gyűljünk össze!“, Szerző: Rajki Dávid - Január 17. 69

Háromnapos ifjúsági rendezvénnyel zártuk az ó évet, és köszöntöttük az új évet Orosházán. 25–30-an gyűltünk össze az ország több pontjából, de még határon túlról is érkeztek résztvevők.

Vasárnap és hétfőn két áhítaton beszélgethettünk, az egyiken arról, hogy ne cipeljük magunkkal a múlt terheit, és Isten hogyan ad erőt az életben a jó döntések meghozatalához, valamint egy közös ifjúsági úrvacsorát is átéltünk, a másikon pedig a jövő évre kaptunk hasznos útmutatást, bibliai tanácsokat.

Ezen kívül sportoltunk, társasjátékokkal játszottunk, illetve még egy szerepjátékban egy rejtélyt is megoldottunk. A sok beszélgetés, játék, valamint kevés alvás után elsején elmentünk Gyopárosfürdőre, ahol az élmény- és gyógymedencékben pihentünk, regenerálódtunk, majd egy közös pizzázást követően elköszöntünk egymástól.

Örülünk, hogy együtt tölthettük ezt a pár napot, és Isten áldásával kezdhettük meg a 2019-es évet.
 

Rajki Dávid

Orosháza


 
#2019_01/2

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Nagy az öröm, mikor együtt örülünk Isten tetteinek!

Június 03.

A tiszaburai romamisszió a szolnoki gyülekezet missziója. Tiszabura 65 km-re van Szolnoktól, azonban a távolság ellenére a szolnoki lelkészek és testvérek áldozatos szívvel dolgoznak már 6–8 éve az ott élő roma családokért. Ez hosszú idő, és Isten úgy látta jónak, hogy segítséget küldjön számukra.

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Ördögöt űztünk egész nap…

Június 03.

…de szeretnénk majd máskor is ilyen szombatokat! Talán évente egyszer jó lenne hasonlót szervezni, nem kéne várni vele újabb 100 évet. A 200. évfordulót már az Új Jeruzsálemben tartjuk, onnan már nem kell űzni senkit…