Köszönet Nyíregyházáról

Köszönet Nyíregyházáról

A hála szavai, Szerző: Bálint György - Január 06. 177

Kedves testvéreim a Tiszavidéki Egyházterület gyülekezeteiben!
 

Az elmúlt évben sok dologban tapasztalhattuk Urunk szeretetét és gondoskodását nemcsak egyénileg, hanem közösségként is. Nyíregyházán a gyülekezeti házunk tetőcseréje is egy olyan tapasztalat volt, ami hálára és köszönetre késztet bennünket.

Nagyon örültünk annak, hogy az őszi területi gyűjtés összegét mi kaphattuk ennek a munkának a támogatására. Szeretném nektek és a gyülekezeteiteknek is megköszönni a nyíregyházi testvérek nevében, hogy a nagylelkű adakozásotok ilyen szép összeggel segített bennünket. Enélkül nem tudtuk volna megvalósítani a felújítást.

Urunk áldja meg a segítő szíveteket, és töltse be minden szükségeteket!
 

Szeretettel:
Bálint György
lelkész


 
#2019_01/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Zene és elmélyült hit

Szeptember 02.

Hálásak vagyunk Istenünknek a 26. zenei táborunkért. Ennek a 10 napos alkalomnak évről évre a Zempléni-hegység szépséges kis falujában – Bózsván – levő táborhelyünk ad otthont. A táborozók jelentős része már visszatérő vendég.

Ötletek a misszióra
Új

A ReményPONT a Campus Fesztiválon

Szeptember 01.

Idén júliusban is kint voltunk a debreceni fesztiválon, csak kicsit másként. Mint minden tevékenységnek, így a LelkiFröccs-sátor tevékenységének, vagyis a Campus-missziónak is eljött az ideje, hogy kicsit megújuljon.