Szilveszteri imaórával a fiatalokért

Szilveszteri imaórával a fiatalokért

Isten drága gyermekei, Szerző: Décseiné Hilda - Január 06. 61

Az év utolsó napján mi mindig összegyűlünk hálaadó istentiszteletet tartani Nyírturán.

Most is elhoztuk az Úrnak a mi hálánkat: valamennyi testvér énekkel, költeménnyel, a zsoltár szavaival ad hálát a jó Istennek az elvett sok-sok jóért, áldásért, majd ezt követően rövid istentiszteletet tartottunk, most a témája ez volt: „Mindeddig megsegített minket az Úr”, amivel Szabó Zsolt presbiter testvér szolgált.

Majd ezután meghallgattuk „A csata az Úré” című istentiszteletet az internetről, ami még jobban megerősített abban bennünket, hogy a jó Isten meghallgatja az imákat.

Gyülekezetünkben korábban is voltak fiatalok, 12–15-en, akik elkerültek tőlünk, elköltöztek, vagy máshova vitte őket az élet, és már csak az idősebb korosztály van. Nekünk az a szívünk vágya, hogy ők is üdvözüljenek, és örök életet nyerjenek. Ezért a szilveszteri alkalom végén közösen leborulva, mindannyian imádkoztunk a fiataljainkért. Ezt minden nap megtesszük egyen-egyenként, valamint szombaton délben van közös imaóránk, és ott is imádkozunk értük. Mi nagyon szeretjük őket, és tudjuk, hogy a drága Jézus még jobban, aki az életét adta értük, hisz Ő azt akarja, hogy minden ember üdvözöljön, és az igazság ismeretére eljusson.

Zárásul Ellen G. White testvérnő idézete jut eszembe: „A hit és az ima megoldja, amit a világon semmilyen hatalom nem képes.” Mi is ebben bízunk, ebben hiszünk, és ezért imádkozunk!

 

Décseiné Hilda

Nyírtura


 
#2019_01/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Portré
Új

„Óriási misszióterület, hogy taníthatok” – Pörneki Attila

Tegnap, 14:42

Az „Orosháza Közszolgálatáért Díj” pedagógusi kitüntetését idén Pörneki Attila testvérünk nyerte el megérdemelten az alsó- és középfokú oktatásban végzett kiemelkedő, odaszánt munkájáért.

Isten drága gyermekei
Új

Egy szombat „gyerekbarát módra”

Tegnap, 13:37

2019. május 04-én egy rendhagyó kezdeményezés látott napvilágot a nyíregyházi gyülekezetünkben...