Szilveszteri imaórával a fiatalokért

Szilveszteri imaórával a fiatalokért

Isten drága gyermekei, Szerző: Décseiné Hilda - 2019. Január 06. 90

Az év utolsó napján mi mindig összegyűlünk hálaadó istentiszteletet tartani Nyírturán.

Most is elhoztuk az Úrnak a mi hálánkat: valamennyi testvér énekkel, költeménnyel, a zsoltár szavaival ad hálát a jó Istennek az elvett sok-sok jóért, áldásért, majd ezt követően rövid istentiszteletet tartottunk, most a témája ez volt: „Mindeddig megsegített minket az Úr”, amivel Szabó Zsolt presbiter testvér szolgált.

Majd ezután meghallgattuk „A csata az Úré” című istentiszteletet az internetről, ami még jobban megerősített abban bennünket, hogy a jó Isten meghallgatja az imákat.

Gyülekezetünkben korábban is voltak fiatalok, 12–15-en, akik elkerültek tőlünk, elköltöztek, vagy máshova vitte őket az élet, és már csak az idősebb korosztály van. Nekünk az a szívünk vágya, hogy ők is üdvözüljenek, és örök életet nyerjenek. Ezért a szilveszteri alkalom végén közösen leborulva, mindannyian imádkoztunk a fiataljainkért. Ezt minden nap megtesszük egyen-egyenként, valamint szombaton délben van közös imaóránk, és ott is imádkozunk értük. Mi nagyon szeretjük őket, és tudjuk, hogy a drága Jézus még jobban, aki az életét adta értük, hisz Ő azt akarja, hogy minden ember üdvözöljön, és az igazság ismeretére eljusson.

Zárásul Ellen G. White testvérnő idézete jut eszembe: „A hit és az ima megoldja, amit a világon semmilyen hatalom nem képes.” Mi is ebben bízunk, ebben hiszünk, és ezért imádkozunk!

 

Décseiné Hilda

Nyírtura


 
#2019_01/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

Ötletek a misszióra
Új

Ünnep a miskolci időseknél

Február 10.

A miskolci Füzes utcai gyülekezet elhatározta, hogy a szeretet ünnepén boldoggá teszi a Martintelepi Idősek Otthonában élők mindennapjait.

Isten drága gyermekei
Új

A Szabolcsi Adventista Vegyeskar 10 éves szülinapjára

Február 10.

„Vígan énekelj az Úrnak, te egész föld! Szolgáljatok az Úrnak örvendezéssel; menjetek eléje vigassággal. ..."