Szilveszteri imaórával a fiatalokért

Szilveszteri imaórával a fiatalokért

Isten drága gyermekei, Szerző: Décseiné Hilda - Január 06. 66

Az év utolsó napján mi mindig összegyűlünk hálaadó istentiszteletet tartani Nyírturán.

Most is elhoztuk az Úrnak a mi hálánkat: valamennyi testvér énekkel, költeménnyel, a zsoltár szavaival ad hálát a jó Istennek az elvett sok-sok jóért, áldásért, majd ezt követően rövid istentiszteletet tartottunk, most a témája ez volt: „Mindeddig megsegített minket az Úr”, amivel Szabó Zsolt presbiter testvér szolgált.

Majd ezután meghallgattuk „A csata az Úré” című istentiszteletet az internetről, ami még jobban megerősített abban bennünket, hogy a jó Isten meghallgatja az imákat.

Gyülekezetünkben korábban is voltak fiatalok, 12–15-en, akik elkerültek tőlünk, elköltöztek, vagy máshova vitte őket az élet, és már csak az idősebb korosztály van. Nekünk az a szívünk vágya, hogy ők is üdvözüljenek, és örök életet nyerjenek. Ezért a szilveszteri alkalom végén közösen leborulva, mindannyian imádkoztunk a fiataljainkért. Ezt minden nap megtesszük egyen-egyenként, valamint szombaton délben van közös imaóránk, és ott is imádkozunk értük. Mi nagyon szeretjük őket, és tudjuk, hogy a drága Jézus még jobban, aki az életét adta értük, hisz Ő azt akarja, hogy minden ember üdvözöljön, és az igazság ismeretére eljusson.

Zárásul Ellen G. White testvérnő idézete jut eszembe: „A hit és az ima megoldja, amit a világon semmilyen hatalom nem képes.” Mi is ebben bízunk, ebben hiszünk, és ezért imádkozunk!

 

Décseiné Hilda

Nyírtura


 
#2019_01/1

Keresés a cikkek között

További új cikkek

„Ez az az út, ezen járjatok.“
Új

Ha kapnál egy vásznat, te hogyan festenéd meg Jézust?

Július 02.

Egész életemben úgy gondoltam Jézusra, mint egy felnőtt férfira, akinek ilyen-olyan különleges képességei vannak. Meglátja az ember gondolatait, bárkivel képes együtt érezni, és azonnal kész valamilyen jó tanácsot adni.

„Gyertek, gyűljünk össze!“
Új

Hegyek-völgyek között…

Július 02.

Idén pünkösdkor, 2019. június 7–10 között nagyszerű közösségépítő kiránduláson vettünk részt a Debrecen, Munkácsy utcai gyülekezet tagjaival és a barátainkkal.